неделя, май 9, 2021
Начало Бургас Гласуване в УМБАЛ Бургас

Гласуване в УМБАЛ Бургас

1. В аулата на УМБАЛ Бургас ще бъде разположена секцията, която е там винаги, на всички избори. В нея гласуват лежащо болните в отделенията, които не са КОВИД, както и дежурният медицински персонал. Входът е през терапевтичния корпус, първи етаж вдясно и можете да я посетите, когато желаете.

2.Втора подвижна секция ще обслужва болните в КОВИД-отделенията. Във всяко от отделенията е определено помещение за гласуване. След като гласуват болните в едно отделение, комисията се премества в следващо. Членовете й ще бъдат облечени в защитно облекло. Достъп на медиите е разрешен само до първия етаж в терапевтичния корпус – до асансьорите към КОВИД-отделенията и до входа на Инфекциозно отделение. Ако някой от Вас иска да влезе вътре в КОВИД отделение, трябва да се снабди и да се екипира с пълно защитно облекло.

Съставът на секционните комисии се определя от Районната избирателна комисия. Наш ангажимент е единствено да предоставим помещения и списък на пациентите и персонала, които са пожелали да гласуват. Моля за всички въпроси относно организацията на изборите, членовете на комисията, графика й за посещение в болницата, продължителността на изборния ден, снабдяването със защитни облекла на комисиите, да се обръщате към РИК.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular