неделя, юли 3, 2022
НачалоВодещи новиниМощно Новолуние на 13 март: Вижте какви кармични промени очакват различните зодии

Мощно Новолуние на 13 март: Вижте какви кармични промени очакват различните зодии

На 13 март 2021 г. ще настъпи Новолуние – нова Луна ще се роди на небето. Светилото все още не се вижда с просто око, но въпреки това Новолунието винаги е много важен ден.

Влиянието на Новолунието продължава един ден от момента на настъпването и също така задава тон за целия лунен месец до следващото Новолуние на 12 април 2021 година.

На Новолунието започва нов етап в живота ни, нов кръг от събития. Новолунието определя посоката ни за целия месец, помага да изберем маршрут, влияе на нашите цели, мечти и планове. Това Новолуние ще бъде заредено с енергията на Венера и Нептун, така че ще бъде много загадъчно, романтично, пълно с мечти и необичайни събития.

Какво ни носи всяко Новолуние?

 1. Всяко Новолуние е моментът на началото на нов, раждането на етап в живота ни.
 2. Зодиакалният знак, в който се появява Новолунието и планетите, които го засягат, ще покажат естеството на събитията от този месец. През март Новолунието ще бъде в знака на тайните, душата и романтиката на Рибите и във връзка с Нептун и Венера.
 3. Новолунието е ден, в който много може да се започне с чист лист. Този ден е като Шут в картите Таро – той е чист, наивен, мил и весел. Енергията на деня е най-ярката.
 4. Тъй като преди това Луната намаляваше, имаме малко сила и енергия. Затова не преуморявайте и поемайте твърде много. Най-добре си запишете мислите и наблюдавайте признаците на живота.

Какво може и какво не трябва да се прави в този ден?

 1. Не бива да започвате нов бизнес. На Новолуние може да възникне мисъл, идея, мечта. Но дайте на семето на тази мисъл време, за да придобие сила и да израсне в точното време. Седмицата след Новолунието е предназначена за обмисляне на вашата идея и когато Луната е видима повече от 50%, можете да започнете бизнес. Така че определено ще бъде успешен.
 2. Не се препоръчва да бъдете твърде активни. В този ден има малко сила и енергия, а суетата и бързането могат да ви попречат да видите и разберете нещо важно за себе си.
 3. Денят носи много признаци и свеж вятър на промяна. Важно е да бъдете отворени за нещо ново в живота си.

Новолуние на 13 март 2021 г. – Какво да очакваме?

На 13 март Новолунието ще бъде специално, тъй като ще бъде във връзка с Венера и Нептун – планетите на красотата, връзките и душата, тайните, невидимото. Означава, че:

 1. Може да се появят тайни покровители или тайни свързани с близки хора. В противен случай ще бъдете погълнати от необясними и загадъчни събития.
 2. Романтика, любов, емоционална близост могат да избухнат в живота ви. Но трябва да се пазите от измама и самоизмама. Нептун може да повлияе както положително, така и отрицателно. Много зависи от вашия личен хороскоп, който, уви, сега не можем да търсим.
 3. Може да дойде специално вдъхновение, някои нереалистични идеи отвътре, можете да намерите хармония и спокойствие. Периодът е загадъчен и пълен с изненади.
 4. Отрицателното влияние на водата може да се увеличи, важно е да бъдете внимателни край водоемите. Съществува риск от повече човешки инфекции и сезонни заболявания. Нептун винаги е химия, вода, вируси. Но в същото време Нептун е изкуство, духовност, вътрешна красота, съпричастност. Изберете последното и всичко ще се оправи.

Кога ще бъдат разкрити всички тайни и необичайни неща, свързани с това Новолуние?

Разбира се, на Пълнолунието 28 март 2021г. Новолунието започва нещо ново, а Пълнолунието внася яснота във всички тези въпроси и разкрива темата от всички страни. Новолунието е момент на мечти и мечтаене, а Пълнолунието е момент на истина и яснота. Затова ние празнуваме новолунието повече – това дава надежда. Пълнолунието разкрива всички конфликти и ни спуска на земята. Но и двете фази на Луната са важни и взаимно свързани.

Въздействие върху знаците от зодиака

Овен

Новолунието в сектора на тайните, душите, вътрешния мир предполага, че този месец ще бъде за вас период на почивка, уединение, тайни, сбогом с миналата година преди рождения ви ден.

Телец

Новолуние в сектора на стремежите, мечтите, както и приятелството и общуването ви предвещават месец на приятни връзки, движение нагоре, добри печалби от работа и развитие.

Близнаци

За Близнаците Новолунието през март предвещава на месец отговорност, сила, влияние. Можете да постигнете много, ако сами искате. Вашите възможности ще се увеличат и ще се очаква успех в работата.

Рак

Раковете Новолуние дава възможност да споделят своята мъдрост, както и да правят важни заключения от собствения си опит. Ще бъдете слушани през този период. Имате шанс да заемете правилното място в света.

Лъв

За Лъва Новолунието носи най-силните вътрешни трансформации и връзка с тяхната душа. Ще бъдете много взискателни. Тесният контакт с хората и обменът на енергия също ще бъдат много важни за вас този месец.

Дева

В живота на Девата настъпва период на голяма романтика, както и разширяване в областта на отношенията с хората и света. Ще имате уникалната възможност да създадете страхотни отношения и да се покажете на света.

Везни

Новолунието през март е началото на период на приятна рутина и малки радости в живота. Ще бъдете изцяло потопени в ежедневните задължения и пролетните си навици. Животът ще искри с нови цветове.

Скорпион

Скорпионите трябва да очакват нови ярки впечатления, романтика и силни чувства по отношение не само на хората и партньора, но и на живота. Ще имате уникален шанс да изразите себе си, ще имате силна енергия този месец.

Стрелец

За Стрелеца Новолунието носи експанзия в сферата на дома и семейството, недвижимите имоти или собствеността. Можете да намерите баланс и хармония в дома си и да се отдадете изцяло на близките си.

Козирог

За Козирозите Новолунието предвещава началото на много активна, пълноценна комуникация с близки, някакви пътувания или открития на месеца. През този период ще бъде много благоприятно да учиш и да общуваш с различни хора.

Водолей

Водолеите да очакват месец пълнен с енергия, богатство, натрупване на различни материални и други облаги. През този период ще бъдете много земен, цялостен, самодостатъчен.

Риби

За Рибите Новолунието обещава началото на много успешен месец. Това е периодът на вашите рождени дни – стартирането на лична нова година. Новолуние заедно с вашия владетел Нептун и красивата Венера ви обещават голям личен късмет, щастие и любов.

Астролог: Джулия Марина

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular