четвъртък, февруари 25, 2021
Начало Водещи новини Хороскоп за 22 февруари

Хороскоп за 22 февруари

Овен

Мислете за бъдещето. Именно то днес заслужава Вашето особено внимание. Малките пропуски, грешки и недовършени работи днес ще останат незабелязани, но по-късно ( и разбира се – в най-неподходящия момент), за тях обезателно ще Ви напомнят. Затова всичко, за което се захващате днес, се опитайте да направите безупречно. Денят се оказва много уморителен и във физическо, и в емоционално отношение. Само че да възстановите душевните си сили съвсем не е трудно: за целта от полза ще Ви бъде общуването с членовете на семейството и със старите приятели.

Телец

Не лош ден за нови начинания, свързани с повишаване на квалификацията и правене на кариера. Вие се учите бързо, лесно запомняте нужната информация и скоро можете да встъпите в равностойна конкурентна борба с тези, които са по- опитни от Вас. Заслужава си да напомните за себе си на отдавнашни съюзници, тъй като тяхната подкрепа ще Ви е особено нужна не след дълго . В кръга на своите близки може да си позволите да разпуснете. Ще успеете да създадете спокойна и дружелюбна атмосфера, която ще Ви помогне да забравите отминалите разногласия и конфликти. Много добре ще преминат контактите с родителите и други по-възрастни роднини.

Близнаци

Няма да можете да наречете събитията през този ден интересни. Те ще се развиват предсказуемо и съвсем няма да можете да разчитате на изненади. Спокойно можете да се занимавате с текущите задачи и да се стремете да реализирате в живота по-рано направените от Вас планове. С новите идеи нещата стоят по-зле , защото просто ги нямате. Възможни са незначителни разногласия с колегите. Днес ще можете да направите добри покупки, ако се вслушате в мнението на своите роднини и приятели. Не разчитайте на собствената си интуиция! Сега тя отлично може да Ви подведе.

Рак

Като цяло денят не е съвсем удачен от делова гледна точка, и затова бъдете готови за финансови загуби, но пък за продължаване на отдавна започнати работи е много перспективен. Знайте, че ако се захванете с нещо, което е принципно ново, има вероятност да се сблъскате със сериозни трудности. Важните преговори водете по телефона: при лични контакти лесно ще се съгласите на условия, които не само не Ви харесват, но и не са изгодни. Пътуванията ще са удачни, но и много уморителни. Ако се налага да пътувате дълго време, потърсете си приятна компания, защото в противен случай ще се почувствате подтиснати.

Лъв

Пригответе се за усърдна работа: време е да поправите грешките, които сте допуснали по-рано. Това е доста досадно, но много полезно. След като се справите с трудната задача, ще се почувствате много по-уверени. Вероятни са промени към по-доброто във финансовия сектор, не са изключени значителни парични постъпления и интересни предложения.

В личните отношения преобладава и влиянието на положителните тенденции. Разбирате се добре с тези, които са ви скъпи, често разбирате близките си с един поглед, познавате техните желания, мечти и планове. Не са изключени романтични изненади, любовни признания.

Дева

Това е доста уморителен ден. Има много неща за вършене, и малко желаещи да помогнат, а освен това далеч не сте готови да споделите своите притеснения с всички. Е, не си губете времето, започнете да действате възможно най-рано. Първата половина на деня е по-ползотворна от втората, но вечерта е много по-щедра за приятни срещи. Дава ви шанс да се свържете с хора, които ви липсват.

Можете да решавате ежедневни проблеми: тук се справяте отлично. Вероятни са успешни покупки, харчите точно толкова, колкото ви е необходимо, и придобивате изключително полезни неща.

Везни

Желанието на Вашия любим човек за този ден ще бъде, да Ви се възхищава на всяка дума, действие и даже движение на мисълта, а това ще Ви радва и дразни едновременно. Впрочем, ще Ви се наложи самостоятелно да изчислявате пропорциите на тези чувства. А и да си правите изводи – също…

Скорпион

Днес ще покажете на всички на какво сте способни. Дори тези, които ви познават отдавна, ще бъдат приятно изненадани. Бизнес преговорите вървят добре. Успявате да убедите опонентите, че сте прави, да превърнете скорошните съперници и конкуренти в партньори и съюзници. Можете да сключите мир с тези, с които сте били в противоречие.

Днес звездите подкрепят особено влюбените Скорпиони, обещават им много приятни емоции и романтични моменти. Закъсненията в бизнеса не са изключени, решаването на някои въпроси може да бъде отложено за неопределено време. Но едва ли ще се притеснявате за това.

Стрелец

Напълно благоприятен ден, изключително подходящ за разнообразни културни развлечения, така че не си заслужава да отговаряте с отказ на поканите за посещение на театър или на концерт. Деловата Ви активност е снижена, а Вие едва ли ще успеете да решите сложните задачи. Избирайте онова, което е наистина важно. Взаимното взаимно разбиране с близките Ви ще бъде ако не абсолютно, то достатъчно, за да се избегнат разправиите, конфликтите и недоразумения. Денят е подходящ и за любовни и романтични срещи. А и приятелските сбирки ще преминат не така весело, както би Ви се искало.

Козирог

Трябва да снижите темпото на работа. За начало на нов бизнес денят е неподходящ. Оценете направеното и се насладете на достигнатите резултати, простете на себе си и на другите неволните пропуски. През този ден не е желателно да провеждате делови срещи, официални преговори, както и да влизате в безполезни пререкания с висшестоящи лица или с постоянни партньори. Ако е необходим сериозен разговор и не можете да го отложите, изберете за диалога приятна неформална обстановка, позволяваща и на Вас и на другия човек , да се чувствате максимално свободно и непринудено.

Водолей

Денят е свързан с финансови загуби. Нямате желание да правите икономии , а и обстоятелствата не предразполагат към нищо такова, но към оправданите харчове ще се добавят и редица ненужни разходи. Денят е много подходящ за преговори с делови партньори и разговори с началството, но успехите в работата няма да са свързани с общуването и ще бъдат много скромни. От хората, които са по-възрастни от Вас, ще получите както морална подкрепа, така и добри съвети, но не трябва да се доверявате на техния опит, а на собствения си здрав разум. Именно той ще Ви подскаже как трябва да действате, за да постигнете отдавнашна своя мечта.

Риби

Вашите отношения може да бъдат наречени с тъжната дума „съжителство” . Вие се търпите един-друг и с мъка се сдържате, да не кажете на своята половинка всички нелепости, които мислите за нея. Това ще бъде особено видимо днес. Този период скоро ще свърши и трябва само да потърпите.

Източник: lamqta.com

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular