вторник, февруари 23, 2021
Начало Водещи новини Седмичен хороскоп от Павел Глоба от 22 до 28 февруари 2021 г.

Седмичен хороскоп от Павел Глоба от 22 до 28 февруари 2021 г.

Тази седмица за представители на много зодии може да бъде един от най-успешните периоди от началото на годината. Енергията и новите идеи ще помогнат на някои от тях да решат напълно финансовите проблеми.

  • Не се оправдавайте, че искате да мързелувате по празниците, сега е моментът за действие. Успехът ще дойде при тези, които целенасочено изпълняват плановете си, без риск и суетене. Благоприятен ден за домакински задължения около къщата. Вечерта отделете малко време за семейството си.
  • Във вторник е необходима решителност, но трябва да действате със сигурност. Ако нямате достатъчно знания или умения за изпълнение на дадена задача, по-добре изобщо да не се захващате с този бизнес. Астрологът предупреждава, че на този ден има голяма вероятност от опасни и рискови ситуации.
  • В сряда трябва да разчитате само на себе си. Много време ще бъде отделено за домакински задължения, от почистване на къщата до изготвяне на празнично пиршество.
  • Четвъртък трябва да навакса през дългия уикенд. Общувайте повече, но не налагайте вашата гледна точка. Този ден е благоприятен за преговори, но не и за активна работа.
  • В петък можете да преминете към изпълнение на амбициозни планове. Този ден е подходящ за сериозни стъпки, от началото на ремонта в апартамента до старта на вашия собствен проект. Можете да ходите на различни пътувания. Може би можете да усетите как мечтите ви са свързани с кармична задача.
  • Събота не е обещание за постижения, така че не планирайте нищо важно за този ден.
  • Неделя е добра за пътуване, но приключенските планове са по-добри. Завършете всичко, което сте започнали през седмицата.

Овен

В понеделник може да дойде неприятна „изненада“ от някой от вашия вътрешен кръг. Дори не можете да си представите, че този човек изведнъж ще се окаже ненадежден. Общувайте само с тези, които са доказали своята надеждност и заслужават доверие. Много скоро ще трябва да решите сериозни проблеми, с които трудно ще се справите без помощта на приятели. Благоприятна неделя, няма неблагоприятни дни тази седмица.

Лъв

Ако е възможно, организирайте си непланирана ваканция. Дори да не е подходящ момент за почивка и възстановяване. Много Лъвове може да са се почувствали в капан напоследък, тъй като старият формат на работа напълно се е изчерпал.

Тази седмица е подходяща за планиране на нова дейност, която трябва да започне в началото на март. Ще бъде възможно да промените живота си към по-добро само ако новата дейност ще бъде „за вашата душа“. Внимавайте за възможности в сряда, петък и събота. Неделята е неблагоприятен ден, по-добре е да го прекарате сами.

Стрелец

Тези, които живеят с родителите си, ще имат шанс да променят живота си, ако вече сте готови за независимост. Преместването може да не е добро за по-възрастните роднини. Желанието ви да живеете отделно ще предизвика отхвърляне. Конфликтът, започвайки с изясняване на отношенията, може да достигне до ултиматуми или бойкот.

Трябва да действате решително, доказвайки своята стойност на практика, тогава ще имате шанс да намалите емоциите. Тази седмица има само един неблагоприятен ден – събота, а понеделник, четвъртък, петък и неделя ще бъдат благоприятни за всеки бизнес.

Водни знаци

Рак

Всичко ще ви бъде лесно, така че вземете мерки. Можете значително да разширите обхвата на вашите интереси, особено ако разчитате на работа в екип. Два почивни дни ще бъдат благоприятни – събота и неделя.

Наблизо трябва да има не просто съмишленици, а верни приятели, тогава ще успеете да постигнете значителен успех. Можете да прекъснете икономичния режим и да се зарадвате с нещо приятно. Неблагоприятните дни са четвъртък и петък.

Риби

Звездите не обещават промени на Рибите, така че ще трябва да изпълнявате обичайните си задължения. Понеделник ще бъде лош ден. Има много планове, но доста от тях няма да могат да бъдат изпълнени, въпреки че ще се постараете. Рискувате да бъдете изтощени поради факта, че сте поели твърде много отговорности. Сега трябва да насочите енергията не към външния свят, а да обърнете повече внимание на себе си.

Работата върху себе си ще донесе осезаеми дивиденти в близко бъдеще. Самотните Риби по-близо до уикенда вероятно ще имат съдбоносно познанство. С този човек ще бъде възможно да създадете семейство. Неделята е благоприятен ден.

Скорпион

Сега родителите ви се нуждаят от внимание и подкрепа. Дори да има разногласия, помирете се с тях и се откажете от всички оплаквания. Може би нещо не е минало по план, но по-възрастните роднини не са виновни за това. Неблагоприятен ден ще бъде понеделник.

Въздушни знаци

Близнаци

Тази седмица може да възникне парадоксална ситуация, когато на фона на четири благоприятни дни успехът в начинанията ще бъде повече от скромен. Близнаците трябва да бъдат търпеливи, няма да постигнат бързо това, което искат. Ситуацията ще се промени по-близо до уикенда, комуникацията със стари приятели ще бъде от полза. Събота ще бъде неблагоприятен ден, по-добре е да прекарате този ден у дома.

Везни

Някои представители на знака ще започнат седмицата не с най-добро настроение. Съмненията относно лоялността на партньор в живота ще донесат неприятни моменти на душевна мъка и търсене на доказателства за предателство. Не бързайте да се разделяте или да подреждате нещата. До четвъртък всичко трябва да е ясно. Благоприятните дни са вторник и неделя, а петък може да донесе незначителни проблеми.

Водолей

Можете да бъдете в центъра на вниманието в понеделник и вторник. Вашите идеи ще бъдат подкрепени от колегите. Внимавайте да не пренебрегвате и най-малките детайли. Недоброжелателите няма да харесат вашето ръководство, те ще искат да ви навредят, като активно събират компрометиращи доказателства.

Не се обезсърчавайте, ако не всички планове се трансформират в успешни проекти, вземете само това, което можете да изпълните ефективно. Сряда и петък ще бъдат благоприятни, в неделя е по-добре да ограничите общуването и да прекарате деня у дома.

Земни знаци

Телец

Представителите на знака трябва да се грижат за здравето си, тъй като прекомерното усърдие в работата може да има лош ефект върху благосъстоянието. Ако не пренебрегвате превенцията, тогава в противен случай това е добра седмица, шансовете за успех във всяка дейност са големи. Понеделник е лош ден, а неделя е добър ден за възможности и съвпадения.

 Дева

От началото на седмицата Девите ще обръщат внимание на странни знаци и съвпадения. Може да имат усещането, че в живота е настъпила „черна ивица“. Не се притеснявайте от малките неуспехи. По-добре е да се въздържате от социални задачи, но изпълнявайте всички работни задължения с високо качество, без да оставяте незавършен бизнес. Петък и неделя ще бъдат благоприятни, но в събота трябва да внимавате.

Козирог

Колкото и да правите, предвидената цел ще остане далеч. Може да е разочароващо, но трябва да имате търпение и просто да изчакате, без да се отказвате. Ситуацията ще се промени внезапно и ще ви бъде лесно да успеете.

Докато чакате подходящ момент, опитайте се да бъдете повече със семейството си, децата ви особено се нуждаят от любов и подкрепа. Неблагоприятен ден ще бъде петък, а почивните дни ще ви доставят много приятни моменти.

Източник: ftimes.ru

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular