неделя, май 9, 2021
Начало Водещи новини Наближава денят, когато Вселената ще чуе и сбъдне всички желания!

Наближава денят, когато Вселената ще чуе и сбъдне всички желания!

Наближава най-важното Новолуние в годината – 11 февруари! Това Новолуние се счита за най-мощното Новолуние за годината, тъй като енергията му се усилва сто пъти, поради следващия безумно силен ден. Това е най-силният ден на Силата през 2021 година.

Пълната огледална дата е 02/12/2021. Следователно тези два дни в двойка дават такъв мощен заряд на всемогъща положителна енергия, от който вибрациите са извън скалата на всички нива. Не пропускайте този най-мощен и наистина вълшебен момент от годината, за да напреднете в изпълнението на вашите желания.

От 11 февруари, в рамките на три дни, всички отправени желания, които изпращаме на енергийно ниво в информационното поле, определено ще се сбъднат. В наши дни можем да правим ритуали за привличане на пари, богатство и изобилие! И в тези красиви и енергийно силни дни смело можем да отправим най-съкровените и съкровени желания.

Също така сме подготвили за вас доста прост ритуал за изпълнение на вашите желания, който препоръчваме да направите в тези дни. За да направите това, ще ви трябва – химикалка, хартия, бяла свещ и свещник. Изключете телефона си, пенсионирайте се и не говорете с никого. Помолете близките да не ви разсейват. Вътрешната концентрация върху вашето желание е изключително важна!

Напишете желанието си на празен лист хартия, след това сгънете хартията наполовина и поставете това писмо до Вселената на перваза на прозореца, за предпочитане с лице на север. Поставяме свещник със свещи върху лист, запалваме свещ и в продължение на петнадесет минути си представяме, че желанието ни вече е изпълнено. След това гасим свещта, поставяме листа с желание на уединено място, където никой няма да го намери.

До изпълнението на желанието писмото не може да бъде докосвано.

В рамките на три дни можете да визуализирате много и да създадете карта на желанията. Всички тези действия ще донесат отлични резултати.

Всичко най-добро и здраве за вас!

Превод и редакция: burgascity.com

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular