петък, април 9, 2021
Начало Водещи новини Финансов хороскоп за седмицата, до 17 януари 2021 г.

Финансов хороскоп за седмицата, до 17 януари 2021 г.

Важно: Средата на месеца попада под влиянието на Юпитер, който не понася скуката и рутината. Движението е това, което насърчава планетата на голямото щастие.

Затова не стойте на едно място, опитайте се да се движите повече и не само физически. Саморазвивайте се. Новите знания и умения, които придобивате сега, скоро ще ви бъдат много полезни.

12, 13 януари 2021 г. Луна в Козирог

Новолуние. Не купувайте нищо, отдавайки се на моментния импулс. Първо, анализирайте необходимостта от покупка, пребройте парите, оценете възможностите си, сравнете цените в други магазини, прочетете отзиви в интернет и чак тогава вземете решение.

Минимизирайте контактите, когато е възможно. Направете планове за следващия лунен месец.

Не бързайте с нещата, поддържайте добро отношение към другите и света, вярвайте в късмета си, за да увеличите шансовете си за успех.

Можете: да планирате бюджет, да помислите за какви приоритетни задачи да харчите обмислено пари; да правят планирани големи покупки; инвестирайте във вашия бизнес.

Не: предприемайте действия, без да претегляте възможните рискове; изпращайте реклами, пускайте реклами; не давайте на заем; купувайте лекарства, които не са предписани от лекар.

14, 15 януари 2021 г. Луна във Водолей

Уран излиза от ретрофазата. И това ще доведе до промени в работата – в условията на труд, график, взаимоотношения с колеги. Тъй като условията могат да се променят неочаквано, може да се изкушите да напуснете и да започнете собствен бизнес.

В близко бъдеще темите за финанси, собственост, екология, хранителни ресурси ще бъдат актуални. 

Не оставяйте емоциите си да се развихрят, разчитайте на опита си.

Подходящи дни за умствена и творческа работа. Но вероятността от конфликти на работното място се увеличава. Бъдете внимателни, когато защитавате гледната си точка, не обиждайте.

Можете: да правите покупки онлайн в надеждни магазини; подписвате финансови документи; пазаруване за душата и удоволствие; купувате или обменяте валута; взимате на заем; купувайте оборудване, електрически уреди, джаджи.

Не можете: да се вдига на неизвестни номера; не купувайте употребявани стоки; не оставяйте вашите данни на съмнителни хора и компании.

16, 17 януари 2021 г. Луна в Риби

Наблюдава се податливост, разсеяност и забрава. Не е точното време за пазаруване.

Не вземайте решения, които не са обмислени докрай. Внимателно обмислените планове имат всички шансове да се превърнат в реалност. Не давайте обещания, ако не сте сигурни, че можете да спазите думата си.

По-добре е да се отървете от суетата и проблемите. Не е най-доброто време за обсъждане на парични въпроси. Проверете отново цялата входяща информация.

Можете: да купите талисмани за увеличаване на паричните приходи; купете нов портфейл; отидете за необходимите покупки; пребройте си парите.

Не можете: да вземате и да давате назаем; купувате или обменяте валута; да купувате нещо от заложна къща.

Източник: zen.yandex.ru/tainy_sudby

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular