четвъртък, февруари 25, 2021
Начало Денят Защо първото новолуние от 2021 г. е опасно. Съвети и предпазни мерки

Защо първото новолуние от 2021 г. е опасно. Съвети и предпазни мерки

Първото новолуние от 2021 г. ще се състои на 13 януари от 07:02:37 часа под знака на Козирога. В същото време Уран завършва своята ретроградна фаза в Телец, намирайки се в непосредствена близост до Черната Луна и Марс.

И тази астрокомбинация ще се изравни с групата планети във Водолей. И Слънцето ще бъде във връзка с Плутон. Какво ще ни донесе това? И кой е най-добрият начин да отпразнуваме старата Нова година?

Средата на януари 2021 г. няма да е лесна. Силите на хаоса и реда отново ще разберат кой е по-важен и по-силен.

В следващите дни до Новолунието и в деня на самото събитие (или по-скоро събития), човек трябва да очаква големи граждански вълнения. Възможно е тези вълнения да бъдат свързани с новината за сериозна реконструкция в държавните структури.

Всички импулси, както добри, така и агресивни, които са задържани до този момент, ще търсят изход.

Като се има предвид, че Уран е най-активен сега, много вероятно е голяма изненада да очаква страната ни.

В близко бъдеще темите за финанси, собственост, екология, хранителни ресурси ще бъдат актуални. В близост и малко след 13 януари могат да се случат природни бедствия. По-добре е да стоите далеч от районите, застрашени от земетресения, от бреговете, където може да има цунами и т.н.

Огнището на вирусни, инфекциозни заболявания може да се увеличи. Вероятността от нараняване се увеличава. Не са изключени неочаквани земетресения и проблеми в атомните електроцентрали.

Време на конфликти

В комуникацията (както в личен, така и в бизнес) конфликтите и недоразуменията са много вероятни. А битките от своя страна водят до мигрена и други здравословни проблеми. Не спорете и не се поддавайте на провокации, не се оставяйте да бъдете въвлечени в конфликт.

Опитайте се да се придържате към неутралитета, не вземайте страна, не вярвайте на никого и нищо. Това е случаят, когато можете да разчитате само на себе си. Бъди внимателен.

Избягвайте голяма тълпа. Отдайте повече време на вашия дом, близки, деца, творчество. И най-важното – здраве! Не забравяйте да се обадите на възрастните си роднини. Помислете и за плановете си за следващия лунен месец.

Източник: zen.yandex.ru/tainy_sudby

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular