сряда, януари 13, 2021
Начало Бургас Виктор Калев ще зарадва отново публиката в Бургас с авторския си концерт...

Виктор Калев ще зарадва отново публиката в Бургас с авторския си концерт – спектакъл „Грамофонът”

Отиващата си 2020-та несъмнено беше трудна за всички. Но бургазлии ще имат късмета да започнат Новата 2021 година по красив и вдъхновяващ начин.

Причината за този оптимизъм е фактът, че още в началото на месец януари неповторимият Виктор Калев пристига в Бургас, за да зарадва отново публиката с авторския си концерт – спектакъл „Грамофонът”. Нещо повече – именно с това представление културна организация „Арт ателие” открива официално новия театрален сезон в града. Концертът ще се състои в напълно обновения Дом на нефтохимика (НХК). Остава ни само да си пожелаем усмихнатият Виктор Калев да „повлече крак” и след него на сцената да се поставят още много качествени постановки, печелещи сърцата на публиката.

За кратко време „Грамофонът” се превръща в истински хит и месеци наред се поставя на сцени из цялата страна. Върху текста е работила певицата Ваня Щерева, близка приятелка на Виктор Калев. Сценарият е сглобен по разкази на самия актьор. Това прави представлението толкова живо, топло и истинско.

Повече от два часа публиката ще бъде потопена в музикалния свят на няколко поколения изпълнители. От сцената ще звучат златни хитове, които всеки без проблем би могъл да запее.

„Грамофонът“ всъщност е вълнуващо пътешествие през годините, заредено с носталгия, хумор и любов, в което зрителят ще стане съпричастен към една сбъдната мечта.

„Ще бъда себе си в това представление. Но едновременно с това ще изиграя около 30 различни хора, ще изпея около 20 песни с гласовете на оригиналните им изпълнители. Без грим и перуки. Иска ми се всеки да може да припознае своите вълнения в този спектакъл“, казва Виктор Калев.

Спектакълът ще се състои на 13 януари, от 19:00 ч. в залата на НХК. И ако все още се чудите с какъв оригинален подарък да зарадвате своите близки, билет за „Грамофонът” е една наистина чудесна идея.

Един грамофон, един актьор, един свят. Или… как се сбъдват мечтите… Какъв по-хубав начин да дадете старт на Новата година.

Представлението на продуцентска къща Ажур Пико” гостува в Бургас по покана на Културна организация „ Арт ателие”.

Билети вече се продават на касата на НХК. За повече информация и резервации  тел.0894/898-098-Маруся Русева-организатор/ Арт ателие/

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular