петък, април 9, 2021
Начало Водещи новини Сатурн, планетата на кармата, влиза в съзвездието Водолей за 2,5 години. Вижте...

Сатурн, планетата на кармата, влиза в съзвездието Водолей за 2,5 години. Вижте как ще се отрази на живота на всички зодии

Сатурн е планетата на дисциплината, зрелостта, трезвостта, кармата, законите, ограниченията и отговорността. Когато тя се доближи до важни точки от хороскопа, като правило вземаме информирани решения, поемаме известна отговорност, например, ставаме родители, получаваме определена позиция, стартираме бизнес проект и т.н.

Сатурн не е лесна планета и не всички я обичат, защото ни прави сериозни, зрели, кара ни да растем, учи ни да преодоляваме препятствията, „пазим стойката си“, символизира студ и лед. Между другото, всички балерини и хокеисти имат силен Сатурн в хороскопа си.

На 18 декември Сатурн, планетата на кармата, влиза в съзвездието Водолей за 2,5 години.  Как ще се отрази на живота на всички зодии

На 18 декември Сатурн влиза в знака Водолей, а на 21 декември там ще бъде съвместно с Юпитер. Това се случва веднъж на 20 години и за първи път от много години елементът ще се промени: преди това няколко пъти те се приближаваха в земни знаци, последният път в материалният Телец. Елементът на въздуха символизира онова, което не може да се докосне и види: образование, наука, закони, знания, информация, комуникация, Интернет. Светът ще стане по-виртуален.

В допълнение към Юпитер, Сатурн ще бъде в труден аспект (90 градуса) до Уран почти през цялата следваща година. Това означава връх в активността, когато са необходими бързи действия и мнозина ще искат да преодолеят препятствията. Този сложен Сатурн ще ни научи да бъдем активни.

Ако консервативният и традиционен Сатурн ще се опита да ни затвори в рамки и ограничения, тогава Уран е планетата на революциите, освобождението и всичко ново, нарушавайки тези граници и закони. Следователно ще бъдат издадени нови закони, ние ще се разбунтуваме и ще искаме повече свобода, което е естествено след 2020 г. В идеалния случай до края на 2021 г. трябва да стигнем до свободата (Уран) и стабилността (Сатурн), трябва да знаем какво ни очаква.

Водолей

На 18 декември Сатурн, планетата на кармата, влиза в съзвездието Водолей за 2,5 години.  Как ще се отрази на живота на всички зодии

Сатурн влиза във вашия 1-ви дом (личност) – това е вашият външен вид, ролята ви в обществото, как ви виждат отвън, каква „маска“ слагате за другите. Водолеите ще си зададат въпроса: „Кой съм аз в този живот и как искам да се докажа?“ Между другото, Сатурн символизира тъмните цветове, така че много хора ще сменят цвета на косата, образа си, ще обърнат повече внимание на тялото си, ще започнат да спортуват, ще отслабнат (Сатурн също стеснява всичко).

Ако Водолеите са гледали на света през розови очила, те ще паднат, особено по отношение на връзките. Ако бракът се осъществи, той ще продължи дълго време. Сатурн може да даде нова работа. За Водолея 2021 е чудесно време да започнете, всеки проект ще работи дълго време (Сатурн е бавен).

Козирог

На 18 декември Сатурн, планетата на кармата, влиза в съзвездието Водолей за 2,5 години.  Как ще се отрази на живота на всички зодии

Сатурн излиза от вашия знак за 30 години. От 18 декември ще дишате по-свободно, тъй като някои ограничения и отговорност са премахнати, ако е имало период на изчакване на нещо, тогава той приключва.

Но планетата ще влезе във втория ви дом (пари, доходи, ресурси, ценности), ще стане по-трудно да печелите или финансовите приходи ще бъдат ограничени. Може да се появи нов проект и старият да се затвори. Натоварването може да се увеличи, но заплатата ще остане същата или източникът на доходи ще се промени.

Можете да направите добра инвестиция на пари, но ще получите резултата след март 2023 година. Не трябва да очаквате финансова помощ отвън, трябва да разчитате само на себе си. Младите Козирози ще отидат на първата си работа, някои ще променят диетата си и ще преминат към здравословна диета, други ще станат ментор, говорител или ще започнат да пеят. Самочувствието ще се увеличи за всички.

Стрелец

На 18 декември Сатурн, планетата на кармата, влиза в съзвездието Водолей за 2,5 години.  Как ще се отрази на живота на всички зодии

Сатурн е включен във вашия 3-ти дом (пътуване, преместване). Ще трябва да планирате всичко внимателно и да действате стъпка по стъпка. Обработката на документи може да се забави или да се наложи да бъдат възстановени.

През този период (2,5 години) много Стрелци ще отидат да учат и ученето няма да е лесно, ще трябва да се потопите изцяло в процеса. Ще ви е необходима и финансовата помощ на роднините, например, за да платите за нечие образование или лечение.

Скорпион

Сатурн влиза във вашия 4-ти дом (родителски дом, в очакване на недвижими имоти). Може би се отдалечавате от родителите си и започвате да живеете отделно, ще поемете отговорност за вашите финанси и плащания. Или вземете заем и си купете къща, тогава отговорността ще е пред банката. Или започнете да строите собствена къща и изчакайте тя да бъде завършена (около 3 години, докато Сатурн минава през 4 дом, строителството няма да приключи).

Ремонтите, започнати след 18 декември, също ще се забавят и ще спрат изцяло по време на ретрограден Сатурн. Документите за недвижими имоти ще отнемат много време. Възможно е преминаване от ново към старо или от по-голямо към по-малко жилище.

Скорпионите ще поемат отговорности за своите родители или баби и дядовци и може да загубят някои от тях. Възможно е да не успеете да се срещнете с родителите си или да се върнете в родината си поради ограничения. Възможни са бракове, особено за мъжете, а съпругата вероятно е много по-млада или от друга култура. Възможно е да има разводи (Уран) и връщане към старата фамилия.

Везни

На 18 декември Сатурн, планетата на кармата, влиза в съзвездието Водолей за 2,5 години.  Как ще се отрази на живота на всички зодии

Сатурн е включен във вашия 5-ти дом (деца, дарове на съдбата, любов, забавление). Ще се появи отговорност за децата. Две деца могат да се родят в период от 2,5 години и ще се появи ограничение на свободата. Мъжете може да се оженят за жена с дете. Възрастните деца могат да се отделят и да носят отговорност за себе си. Възможно е съдебно дело срещу деца.

В бизнеса може да има съкращения, ще трябва да се концентрирате върху едно нещо, но не се разхвърляйте в няколко посоки. Тъй като Юпитер също ще бъде в 5-ия дом през следващата година, е възможна промяна в бизнеса: затваряне на стария и отваряне на нов.

Много Везни могат да наследят, да спечелят в казиното, от лотарията, да получат неочаквани пари, но забавленията ще бъдат ограничени.

Любовта според Сатурн ще бъде по „график“ или на разстояние, или ще има среща с човек, много по-възрастен или по-млад от вас. Дългосрочните връзки може да приключат.

Дева

На 18 декември Сатурн, планетата на кармата, влиза в съзвездието Водолей за 2,5 години.  Как ще се отрази на живота на всички зодии

Сатурн влиза в 6-ти дом (работа). Натоварването ще се увеличи значително, ще има повече работа, няма да се разпилявате по няколко проекта, ще трябва да се съсредоточите върху една област. Може би ново назначение или уволнение и появата на нова работа. Девите могат да научат някого на нещо.

Сатурн може да ви помогне да отслабнете и да ви накара да обърнете внимание на зъбите, костите, ставите или гърба си (позата), особено когато сте в седнало положение.

Лъв

На 18 декември Сатурн, планетата на кармата, влиза в съзвездието Водолей за 2,5 години.  Как ще се отрази на живота на всички зодии

Сатурн е включен в 7-ми дом (брак, връзки). Свободните Лъвове ще започнат дългосрочна сериозна през 2021 година. Консервативният Сатурн не дава кратки романи. Ако съществуващият брак е пропукан, тогава разводът ще бъде недвусмислен, но процесът ще отнеме много време. Просто е възможен период на разделяне от 2,5 години.

Ще бъдат изготвени правни документи, договорите могат да бъдат приключени клиентите ще намалят, кръгът от контакти ще бъде стеснен.

Лъвовете могат да станат баби и дядовци или да поемат отговорност за своите баби и дядовци.

Рак

Сатурн е включен в 8-ми дом (финанси, чужди пари, емоции, интимност, зависимости, криза). Може да бъдете помолени да станете гарант за заеми, дългове, да поемете отговорност за себе си. В никакъв случай не правете това, за да не плащате заеми на други хора. Освен това вашите парични постъпления ще намалеят, а финансовата тежест ще се увеличи. Например започвате да плащате за обучението на детето си или да плащате собствения си дълг или някой от съпрузите губи работата си. Отношението към парите ще се промени, ще започнете да планирате разходите си. Добре е да инвестирате през 2021 г., но ще получите дивиденти след март 2023 г.

Психолозите и нарколозите ще имат много работа. 2021 е добра година за зачеване. Тази година можете да загубите някой близък и да получите наследство. Възможни са и други кризисни ситуации, изискващи пари.

Много Раци са „застрашени“ от сексуална самота или планирана връзка, или връзка с един партньор, много по-възрастен: Сатурн не предлага разнообразие.

Близнаци

На 18 декември Сатурн, планетата на кармата, влиза в съзвездието Водолей за 2,5 години.  Как ще се отрази на живота на всички зодии

Сатурн в 9-ти дом (далечни земи, образование, религия). Сатурн ще постави пречки в делата за имиграция, пътувания, пътувания, без да ограничава работни пътувания и целенасочени пътувания. Няма да има ограничения при преместване заради брак или работа.

Обучението може да бъде прекъснато или трудно. Лесно е да се запишете през 2021 г., но трудно ще се учите. Професионалното образование ще бъде много сериозно. Страхотно време за преподаване, изучаване на чужд език, писане на книга (ще продължи до март 2023 г.) и публикуване. Мнозина ще мислят за религията, могат да променят вярата си или да станат атеисти.

С финансите ще бъде по-лесни, тъй като Сатурн е напуснал вашия Дом на финансите.

Телец

Сатурн е включен в 10-ти дом (статус, кариера, постижения, самореализация). Промяната на статута е свързана с брак и развод, бременност и раждане на деца или внуци, пенсиониране, получаване на нова длъжност или загубата ѝ, затвор. Възможно е да получите гражданство, да се преместите, да се скарате с родителите или да имате страхотни отношения с тях.

Вероятна смяна на работата, дейност или задълбочаване, концентрация върху едно нещо, награда за някакви постижения, труд.

Овен

На 18 декември Сатурн, планетата на кармата, влиза в съзвездието Водолей за 2,5 години.  Как ще се отрази на живота на всички зодии

Сатурн в 11-ти дом (приятели, екип, комуникация, общество). Вашият социален кръг ще се свие, може би поради професионална причина или ход. Може би ще се преместиш в друг град или ще излезеш от бизнес, ще напуснеш работата си или ще бъдеш зает с нещо и няма да има време за излизане с приятели. Може би ще започнете да работите в Интернет или в блогове и ще промените социалния си кръг.

Ако заемете пари на някой, той ще ви се върне едва след 2,5 години. Също така е възможно да имате общ бизнес с приятели или ще ръководите обществена организация, ще поемете отговорност за екипа, ще станете треньор и ще спечелите добра репутация.

Риби

Сатурн в 12-ти дом (себепознание, емиграция, изолация, самота). Мнозина ще започнат да се занимават с езотерика, психоанализа, да провеждат консултации за себепознание, да „наблегнат“ на религията и да направят поклонение или да отидат в манастир.

Ако се преместите в друга държава, регистрацията ще продължи до март 2023: ще трябва да търсите справки от миналото. Също така мнозина ще отслабнат, ще се отърват от ненужните неща. Рибите няма да искат да общуват, много ще искат да се пенсионират, да отидат в санаториуми, за да подредят всичко по рафтовете, да планират живота си по-нататък.

Някой може да напусне за 2,5 години работата си, или да си намери работа в архив, в болница и да бъде в някаква изолация.

Така ще бъдат следващите 2,5 години, докато Сатурн е във Водолей.

Източник: zen.yandex.ru

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular