събота, април 10, 2021
Начало Водещи новини Днес е най-мощният ден в годината! Затъмнение, новолуние, звездопад, какво да правим?

Днес е най-мощният ден в годината! Затъмнение, новолуние, звездопад, какво да правим?

14 декември на изходящата година ще бъде един от най-важните дни. По-нататъшните събития в живота ще зависят от начина, по който го провеждаме. Ето защо е много разумно да използвате цялата му полезна сила и да правите силни практики, за да се отървете от дългове, болести и проблеми.

Защо този ден ще бъде толкова специален и каква е неговата сила? Първо, очаква ни звездопад. Това явление ще достигне своя максимум в нощта на 13 срещу 14 декември. Повече от 100 звезди на час ще падат на Земята! Желаещите могат да гледат апогея от 3 до 4 часа московско време. Това ще бъде наистина великолепна гледка! Звездите ще падат като рог на изобилието и ще бъдат невероятно ярки. Такова звездно Елдорадо!

Всички знаят, че да видиш падаща звезда е невероятен късмет! Такова желание със сигурност ще се сбъдне! И тази нощ можете да си пожелаете всичко, за което мечтаете. Това е първият зимен звездопад и ще съдържа огромната магическа сила на Вселената. Всички мечти и желания, които ще бъдат направени през тази нощ, моментално ще попаднат в небесния офис и веднага ще започнат да се сбъдват! Следователно навиваме будилника, за да не пропуснем такъв невероятно успешен момент, питаме Вселената за всичко съкровено, желано и дори най-неосъществимото. Всичко ще се сбъдне!

14.12 е най-мощният ден в годината!  Затъмнението, новолунието и падането на звездите ще ви помогнат да намерите богатство

На второ място, на 14 декември ни очаква последното слънчево затъмнение от 2020 г., което все още ще бъде пълно. Слънчевото затъмнение ще промени живота на мнозина. На този ден най-накрая можете да се отървете от страхове, комплекси, преживявания и други различни психологически тежести. Той е в състояние да донесе мир и спокойствие.

И трето, денят ще завърши с новолуние. Започва нов лунен цикъл. Много ритуали за привличане на пари, здраве, любов се правят най-добре в деня на новолунието. Лунната енергия е невероятно мощен съюзник. Затова привличаме и нейната подкрепа.

Можете да си представите, че три такива мощни събития ще се обединят в един ден и естествено ще го изпълнят с магическата си положителна енергия. Просто трябва да го използваме за наше добро!

Практиката за освобождаване от дългове и привличане на материално благополучие може да се проведе днес през целия ден. Първо трябва да вземете душ. Ако изведнъж поради непреодолима сила ще бъде невъзможно да се направи това, тогава непременно измийте лицето и ръцете си до лакътя. Това е предпоставка.

14.12 е най-мощният ден в годината!  Затъмнението, новолунието и падането на звездите ще ви помогнат да намерите богатство

След това останете сами. Трябва да сте в настроение и нищо не трябва да ви пречи или да разсейва. Вземете обикновена свещ и я запалете. Абсолютно забранено е е да се използва църковна свещ!

След това се съсредоточете върху пламъка и произнесете думите-активатори:

„Черното слънце изгаря всички неприятности, Луната изпълва живота с изобилие, аз обръщам гласа си към силите на Вселената, искам да се изпълни волята ми. Проблемите и бедността се разтварят в тъмнината, Животът ми в изобилие започва! Така да бъде!“. 

Няма нужда да научавате думите. Прочетете ги, но не формално, а възможно най-съзнателно.

След декларирането на думите-активатори затворете очи и спрете изтичането на мисли. Концентрирайте се. Представете си как златните лъчи на Изобилието достигат до вас директно от космоса, от Вселената. Те са толкова топли и блестящи. Сега те са достигнали до вас и цялата ви аура вече е изпълнена със златиста, искряща и толкова удивителна енергия на изобилието. Времето е спряло и вие се наслаждавате, наслаждавате се, къпете се в енергично Изобилие. От този момент нататък вашата заредена аура лесно и органично ще привлича материални блага. Eрата на изобилието ще дойде лично за вас.

Отворете очи и кажете спокойно, но твърдо:

„Всичко ще се сбъдне! Да бъде така! 27 до 108 пъти!“ 

Задръжте още няколко минути, за да благодарите мислено на Вселената за помощта. Импулсът на благодарност е катализаторът да започнете да изпълнявате всички желания. 

Всичко ще се сбъдне! Да бъде така!

Източник: zen.yandex.ru

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular