сряда, септември 27, 2023
НачалобългарияБългарияНационалният превозвач „България Еър“ празнува 18-ия си рожден ден с -18% отстъпки...

Националният превозвач „България Еър“ празнува 18-ия си рожден ден с -18% отстъпки на самолетните си билети

На днешния ден точно преди 18 години – 4 декември 2002 година, националният превозвач „България Еър“ изпълнява първия си полет по направлението София – Лондон – Париж – София. Днес авиокомпанията вече оперира до 24 директни дестинации в Европа, като поддържа две вътрешни линии, с които осъществява връзка между София, Бургас и Варна, а благодарение на десетките си партньори осигурява на пасажерите си възможност да посетят почти всяко кътче на земята.

Здравната ситуация в света „отне крилете” на много хора, за които небето бе дом. В същото време обаче авиотранспортът продължава да е един от най-безопасните и красиви начини да пътуваш, а мисията на „България Еър“ през тези 18 години винаги е била да доближи хората до техните цели, давайки им възможност да летят. Затова по повод 18-ия си рожден ден  националният превозвач на България е подготвил специални изненади за пътниците си.

На 4-ти, 5-ти и 6-ти декември, като комплимент към пасажерите, всеки може да се възползва от –18% отстъпка при резервация и закупуване на самолетни билети от авиокомпанията.

Всеки, който иска да използва специалната отстъпка, може да го направи още днес като закупи своя билет през Центъра за обслужване на клиенти на [email protected] или посети офисите на „България Еър“ във Варна, Шумен, както градския офис в София. През уикенда билети с -18% отстъпка ще могат да се резервират само през Центъра за обслужване на клиенти.

Тридневното промоционално предложение е само една от специалните изненади, които авиокомпанията е подготвила по повод важната си годишнина. Съвсем скоро очаквайте още подробности за това, което предстои.

Информация за всички полети, които „България Еър“ изпълнява при стриктни хигиенни и организационни мерки, след щателна и дълбока дезинфекция с лицензирани препарати и UV лъчи,  може да откриете на www.air.bg.

Всички самолети на националния превозвач са оборудвани със специални HEPA филтри, които обновяват постоянно въздуха по време на полет и го филтрират при температура от над 200 градуса по Целзий.

За допълнително спокойствие на пасажерите, на борда са подсигурени топла вода, сапун и дезинфектанти, а за да осигури максимална гъвкавост на всички пътуващи националният превозвач има удобна политика за безплатно презаверяване на вече закупени самолетни билети.  Повече информация за нея ще откриете тук: https://www.air.bg/bg/covid-19/vyzmojnosti-za-vasheto-pytuvane

ПОДОБНИ СТАТИИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular