неделя, септември 19, 2021
НачалоВодещи новиниХороскоп за 21.11-23.12: Очакват ни две мощни затъмнения - животът ще се...

Хороскоп за 21.11-23.12: Очакват ни две мощни затъмнения – животът ще се обърне с главата надолу

През периода на астрологичното управление на Стрелец ни очакват мощни енергии и големи промени! Ето какво ще се промени до 23 декември.

Хороскоп за 21.11-23.12: очакват ни две мощни затъмнения - животът ще се обърне с главата надолу

Управлението на Стрелец ще започне на 21 ноември и ще продължи до 21 декември 2020 г. Стрелецът е изобразен като кентавър, насочващ стрелата си към небето, сочещ директно към звездата Антарес, която се намира в съзвездието на Скорпион и е известна като „сърцето на Скорпиона“. Антарес е звезда, асоциирана с дълбоки сърдечни болки. Може би нашите страхове и тревоги ще се увеличат, но само с надеждата, че ще успеем да ги преодолеем.

Енергията на Стрелец обикновено се определя от астролозите като оптимистична, буйна, експанзивна, авантюристична. И въпреки че всичко това се дава на хората под Слънцето в Стрелец, възможно е да насочите стрелата и огъня си точно в сърцето на нашите страхове и притеснения.

Хороскоп за 21.11-23.12: очакват ни две мощни затъмнения - животът ще се обърне с главата надолу

Току-що излязохме от период на много ретроградни планети и тежка енергия, които могат да ни накарат да се чувстваме мудни и несигурни. Много ще се промени, но трябва да кажа, че това са доста неясни промени, които не можем лесно да предвидим.

В този сезон на Стрелец помислете къде да насочите стрелата си. Нека любовта, страстта и радостта ви водят! Ако възникнат страхове и тревоги, третирайте ги като улики, които ще ви отведат до нещата, които ви задържат, блокират и неща, които в крайна сметка ще се научите да преодолявате.

Ето датите, които ще бъдат критични в сезона на Стрелец.

Хороскоп за 21.11-23.12: очакват ни две мощни затъмнения - животът ще се обърне с главата надолу

21-22 ноември – Слънцето влиза в Стрелец

Започва сезонът на Стрелеца! Ще почувстваме прехода от енергията на Водата към енергията на Огъня, ще се почувстваме по-енергични и готови да завършим много неща.

30 ноември – лунно затъмнение и пълнолуние в Близнаци

Периода на Стрелеца носи със себе си две затъмнения, първото е частично затъмнение на пълнолунието в Близнаци. По време на Лунните затъмнения обикновено слагат край на нещо. Те помагат да освободим живота си от неща, които вече не съвпадат с това, към което се стремим. Въпреки, че затъмненията могат да бъдат мощни и интензивни, в тях винаги има нещо меко, нещо, което ще ни вдъхнови да видим нов път. Когато една врата се затвори, друга винаги се отваря.

1 декември – Черна Луна (Лилит) съвпада с Уран

Лилит е свързана с женската сила, както и с нарастването и приемането на собствената си сянка. Уран е летлива енергия. Следователно, когато такива две сили се сливат, можем да изпитаме безпокойство, горещи емоции и да се държим нестабилно. Но това е добра енергия за помирение с нашата сянка и за приемане на онази божествена женска енергия, която живее във всеки от нас.

Хороскоп за 21.11-23.12: очакват ни две мощни затъмнения - животът ще се обърне с главата надолу

10 декември – квадрат Плутон и Ерида

Плутон е господар на подземния свят, а Ерида може да се счита за богинята на подземния свят. Тези две планети джуджета ще бъдат в напрегнато подреждане една с друга, което ще увеличи нашето разочарование и дори гняв. Може да се чувстваме принудени да се променим, да се отървем от нещо и да ускорим някои действия. Тази енергия може да бъде сложна, но в същото време тя дава сила. Това ни напомня да се съсредоточим върху това, което можем да контролираме, а също така ни помага да научим, че винаги има начин да поемем контрола над живота си.

12 декември – комбинация от числа 12-12

12-12 е мощно ангелско число, което означава цялост и съвършенство. Това е и кодов номер, който помага да активираме нашето светлинно тяло. И когато светлинното тяло се активира, можем да придобием ново разбиране за измерението на времето и да пътуваме във по-висшите светове – астрални или насън. Вибрация 12.12 насърчава Вселената да чуе нашите желания.

Хороскоп за 21.11-23.12: очакват ни две мощни затъмнения - животът ще се обърне с главата надолу

14-15 декември – слънчево затъмнение и новолуние в Стрелец

Това е мощно новолуние и важна, качествена стъпка към нова глава в живота. Порталът е отворен и се изкачваме на нови висоти. Това е много мощна енергия, способна да активира пробуждането и възнесението. Очаквайте големи промени и открития. По това време обърнете внимание на интуицията, тъй като тя може да ни отведе до този нов портал.

15 декември – Хирон в пряко движение

Хирон е астероид, известен като „ранения лечител“. През последните няколко месеца беше във фаза на ретроградна стъпка, но сега върви направо.

17 декември – Сатурн навлиза във Водолей

Сатурн ще навлезе във Водолей, където ще остане през следващите две години и половина. Местоположението на Сатурн показва нашите кармични уроци и теми, по които ще работим през следващите години. Движенията на Сатурн през тази година са в съответствие със събитията, които наблюдаваме по целия свят.

Хороскоп за 21.11-23.12: очакват ни две мощни затъмнения - животът ще се обърне с главата надолу

18 декември – Слънце в центъра на Галактиката

Галактическият център е много важна точка в нашата Вселена и когато се изравнява със Слънцето, ние получаваме високочестотна енергия. Той може да активира нашите чакри, да стимулира положителни умствени промени и да улесни контакта с нашите галактически предци. Също така енергията може да донесе пророчески сънища.

19 декември – Юпитер във Водолей

Най-голямата планета в нашата слънчева система напуска Козирог и пътува към Водолея. Юпитер прекарва около 12 месеца във всеки знак от зодиака, така че знакът, в който се намира, може да зададе тона и да оформи това, което ще изпитваме през следващите 12 месеца. Енергията на Водолея ще бъде силна през 2021 г., което означава, че ще бъде възможно да се измести фокусът към хуманитарни действия, колектив, общности и технологичен прогрес. Юпитер за последно е бил във Водолей през 2009 г. и на лично ниво можем да се изправим пред това, което е било в живота ни по това време.

Хороскоп за 21.11-23.12: очакват ни две мощни затъмнения - животът ще се обърне с главата надолу

21-22 декември – Голяма конюнкция

Когато сезонът на Стрелец и началото на сезона на Козирог се комбинират, настъпва мощен феномен, известен като Голяма конюнкция. Великата конюнкция е изравняването на Юпитер и Сатурн в един градус на Зодиака. Въпреки че това се случва приблизително на всеки две десетилетия, през последните 200 години Голямото съединение почти винаги се е случвало в земните знаци. Сега тя „преминава“ към въздушния знак и започва голямата „ера на Водолея“.

Превод и редакция: burgascity.com

Източник: /zen.yandex.ru/Астросудьба

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular