петък, ноември 20, 2020
Начало Бургас Откриват онлайн днес финалния етап на състезанието за предприемачески идеи BurgasBlueS

Откриват онлайн днес финалния етап на състезанието за предприемачески идеи BurgasBlueS

 Официалното откриване на финалния етап на състезанието за предприемачески идеи – BurgasBlueS ще се състои днес от 14.00 часа  онлайн, чрез платформата ZOOM.

Можете да гледате на живо събитието на следния линк:

https://us02web.zoom.us/j/83466496042?pwd=QWVsNjk3R0d4Q2VUQzlwNlkzUS8yZz09

9 предприемачески идеи достигнаха до финалния етап и ще се състезават за спечелването на финансова помощ и инкубационни пакети за развитие на идеята си. Самото представяне, т.нар. Демонстрационен ден, ще се проведе на 5 декември (събота), когато и ще бъдат връчени и наградите на победителите.

Предприемаческото състезание за развитие на морската икономика „BurgasBlueS“ се организира от Община Бургас с подкрепата на местната група от заинтересовани страни и със спонсорството на КРИБ Бургас и Пристанище Бургас ЕАД. Целта на конкурса е да подпомогне осъществяването на идеи в областта на Синята икономика, които да бъдат реализирани на територията на община Бургас.

Състезанието за предприемачески идеи BurgasBlueS се провежда в рамките на проект „BLUACT – Градове в действие за син растеж“, финансиран по програма URBACT III. В проекта участват общо 7 европейски пристанищни града, които имат за цел да споделят добри практики в предприемачеството на Синята икономика. Освен Бургас, това са Пирея (Гърция), Матаро (Испания), Матосиньос (Португалия), Салерно (Италия), Остенд (Белгия) и Галац (Румъния).

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular

Откриват онлайн днес финалния етап на състезанието за предприемачески идеи BurgasBlueS

 Официалното откриване на финалния етап на състезанието за предприемачески идеи - BurgasBlueS ще се състои днес от 14.00 часа  онлайн, чрез платформата ZOOM.

„BlackFriday” – Световният празник на пазаруването подранява в Триа Сити център

Купи и спечели с най-дългата кампания в Бургас От петък 20 ноември се дава старт на кампанията „Black Friday" , която ще...

Кой има право на целева помощ за деца до 14 г. в условията на Covid-19

Социалното министерство очаква повече семейства да се възползват от целевата помощ за деца до 14-годишна възраст, преминали на дистанционно обучение, без значение...

Община Бургас ще закупи 10 кислородни концентратори за нуждите на УМБАЛ Бургас

Решението е взето на заседание на Общинския кризисен щаб По решение на Общинския кризисен щаб Община Бургас ще закупи...