вторник, май 4, 2021
Начало Водещи новини Какви мистични способности притежава всяка зодия

Какви мистични способности притежава всяка зодия

Почти всеки от нас притежава магически умения, и ако не ги използва в ежедневието си е голям пропуск. Важно е да разберете навреме какви способности притежава вашата зодия.

Всеки има интуиция или предчувствия, които често не ни подвеждат, но на които не винаги се доверяваме, но напразно. Разбира се, не всеки може да чете мислите на други хора, да движи предмети или да получава това, което иска с помощта на магически ритуали, но някои знаци на зодиака могат да развият такива способности по-често от други.

СКОРПИОН

Тази зодия притежава невероятно силни мистични способности и други необичайни таланти, които са им дадени по рождение. Притежавайки най-мощната интуиция, те рядко грешат оценявайки каквато и да е ситуация. Много е трудно и почти невъзможно да скриете нещо от Скорпиона, особено ако сте негов близък човек, а той ви чувства и познава много добре.

Скорпионите, често без да се осъзнават, могат да повлияят на психиката на другите хора. Например те са най-добрите манипулатори и, ако използват манипулации за егоистични цели, могат да навредят лошо на друг човек.

Ежедневната им „магия“ най-често се свежда до убеждаване на друг човек в нещо, да му внуши нещо, за да получи това, което иска. Всеки ден Скорпионът се бори със своя пантеон от вътрешни демони, за да предпази любимия човек от негативно влияние. 

ВОДОЛЕЙ

Водолеите са достатъчно любознателни и често се интересуват от всичко тайно, необичайно и завладяващо. Освен това Водолеите знаят как да измислят свои собствени знаци буквално изведнъж – точно в момента, в който се нуждаят от късмет по някаква причина.

Понякога Водолеите дори се наричат ​​хора на бъдещето: те могат да излязат с някаква брилянтна идея в настоящето, която ще бъде широко използвана само в бъдеще. Водолеите са добри в използването на инструменти като астрология и нумерология, някои са добри и в гадаенето на карти Таро. Също така Водолеят често мечтае какво ще се случи в бъдеще.

РАК

Ракът е друг воден знак, който владее добре магията и е в състояние да я използва, за да помогне не само на себе си и близките си, но и на други хора. Интуицията на Рака също е най-добрата, а степента на защита срещу негативно влияние е доста висока.

Раците няма да се забъркат с никаква „магия“, те са по-подходящи за такава работа, където е необходимо да приложат интуицията си. Раците имат най-сладкия и мил дар : имат лека ръка. Каквото и да предприемат, те получават всичко лесно и естествено, а също и много красиво. За тях е лесно да изправят болен човек на крака, но понякога притесненията им са твърде много …

ОВЕН

Въпреки че огнената му енергия е доста силна, Овенът може да пренебрегне таланта си, без да му обръща никакво внимание, защото той просто не може да спре да бяга и да мисли. Овните са винаги заети и ако трябва да спрете и да изслушате нещо, това не продължава дълго. В главите им узряват нов план, нови постижения, нови идеи.

Овенът е в състояние лесно да споделя енергията си (за щастие, той я има достатъчно) и също така бързо да възстановява силите си.  Дарът на Овена е винаги да бъде на точното място в точното време, глава до глава. Може би този дар обяснява тяхната импулсивност.

СТРЕЛЕЦ

Стрелецът има най-интензивната жажда за познание от всички останали знаци. Той обаче не използва много често на практика своите „магически“ способности. Стрелецът се интересува много от самия процес на обучение, но използването е второстепенно.

Стрелецът е в състояние да лекува хора, да лекува рани и да диагностицира. Без да се използват никакви налични средства. Дарът на Стрелец е да въплъщава мечтите или, както се казва сега, да визуализира желанията. Стрелците имат в главата си цял каталог от красиви, детайлни картини, които винаги се превръщат в реалност.

ДЕВА

Девите използват всяка малка подробност, за да стигнат до същността и да получат конкретен отговор на поставения въпрос. Ако трябва да получите точно такъв отговор, можете спокойно да отидете на консултация с представителите на зодия Дева.

Девите често използват методи на алтернативната медицина, разбират растенията и камъните. Дарът на Девата е телепатия. Мислите на Дева се четат като отворена книга. Девата също много добре знае езика на животните. Вярно е, че те самите презират хората с мистично мислене и не вярват в магията.

ЛЪВ

Играта е основната „магия“ на всеки Лъв. Представителите на този знак се обичат и се стремят да постигнат това, което искат чрез собствения си чар и чрез игра. Те получават това, което искат в любовна връзка и знаят как да водят хората, ако станат ръководител на някакъв бизнес.

Въпреки това, Лъвовете обикновено не искат да развиват своите суперсили, тъй като за това те трябва да се отдалечат от собственото си Его в определени моменти, а това е много трудно! Лъвовете знаят как да изпращат заявки директно до небесния офис. Те просто искат нещо и скъпата вселена веднага им изпраща списъкът с желания с резолюция „Одобрена“. Те обаче не са дадени да изпълняват чуждите желания.

ВЕЗНИ

Везните са фокусирани върху партньорствата, те винаги имат нужда да взаимодействат с други хора.

Везните са в състояние да се научат как да лекуват удивително други хора и техните думи могат да повлияят на човека хипнотично. Везните са истински ясновидци. Везните с удоволствие поемат тълкуването на сънищата, гадаенето на карти и на кафе. Везните най-често предсказват адски кошмари и дълбоки нещастия. Те никога не предсказват нищо добро от факта, че обожават добрите новини и желаят всички добри неща да останат изненада.

РИБА

Представителите на този знак не са много силни в магията, защото не винаги знаят как да се справят с енергията на другите хора. Те са доста слаби и лесно се влияят от другите. Те са много чувствителни, лековерни и често са жертви на измамници и мошеници. За тях е трудно да се научат как да управляват всичко, което се случва в душите им, и им е трудно да контролират енергиите на другите хора.

Рибите често имат странни и объркващи сънища и предчувстват неприятностите.

Рибите имат силна нужда да научат нещо тайнствено и да опознаят неизвестното. Момичетата Риби имат голям дар – любовната магия. Те правят любовна отвара от почти всяко ястие. Сега „жертвата“ ще се влачи около Рибката през целия си живот, мучейки ентусиазирано и абсурдно, въртейки очи, разсейвайки се само от изкарване на пари.

ТЕЛЕЦ

Някои от Телците са достатъчно земни и се грижат за ежедневния си хляб повече, отколкото да мислят за високите материи и не искат да поемат отговорност за други хора. Със своята външна и вътрешна работа Телецът е в състояние да привлече печеливши оферти като магнит .

Всички знаят, че Телецът по същество е честен, мил и благороден човек. Следователно никой дори не осъзнава, че дарът на Телеца е проклятие. Телецът, спъвайки се в котка, никога не не изкрещява „Да пукнеш дано!“, Защото той знае: ами ако вземе да умре. 

БЛИЗНАЦИ

Представителите на този знак не притежават талант за магия, често са лекомислени, трудно им е да се концентрират върху едно нещо и трудно натрупват енергия.

Понякога обаче Близнаците могат да използват красноречието си, за да получат това, което искат. Те могат умело да накарат събеседника, да направи онези изводи, които са приятни за Близнаците. Това не е толкова мистика, колкото психология. Близнаците са родени хипнотизатори, кукловоди, способни да подчинят на волята си другите и да ги накарат да правят това, което искат. За щастие Близнаците обикновено не искат нищо наистина лошо.

КОЗИРОГ

Козирозите най-малко отговарят на определението за МАГЬОСНИК , те обикновено са доста земни и не мислят твърде много за свръхестественото, тайното и магическото. Те имат съвсем различни задачи. Козирозите и магията са несъвместими неща. Първо, нито един Козирог не вярва във всички тези глупости, и второ, дори и изведнъж да повярва, той все още не разбира защо е необходимо. Никоя страшна магия не може да ги засегне. Даже скорпионската. Просто защото не може да действа нещо, което не съществува?

Превод и редакция: burgascity.com

Източник: caravan.kz

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular