вторник, ноември 10, 2020
Начало Водещи новини Павел Глоба: Лъвове, очаква ви една интересна и незабравима 2021 година

Павел Глоба: Лъвове, очаква ви една интересна и незабравима 2021 година

Лъвове, очаква ви една интересна и незабравима година, пълна с ярки събития и приключения. Не може обаче да се каже, че всичко ще върви идеално гладко.

Лъвовете все още трябва да се борят за мястото си на слънце, но очакването на битката само ще подхрани интереса им и ще им даде сила. В професионалната сфера през цялата година представителите на знака очакват резки промени.

Ще има много възможности за подобряване на настоящата ситуация, но всяка ще изисква големи усилия и концентрация от Лвов. Тяхната работа ще бъде възнаградена изцяло, защото Бикът знае как да цени отдадеността и постоянството.

Но поради прекомерен емоционален и физически стрес, представителите на знака рискуват да срещнат здравословни проблеми. Особено опасни в това отношение са пролетните месеци, когато сезонната ARVI може да бъде усложнена от обостряне на хронични заболявания.

За да избегнат това, Лъвовете трябва да се погрижат за себе си и да вземат време навреме при първите признаци на преумора. Тогава здравословните проблеми със сигурност ще ги заобиколят и няма да се превърнат в пречка за професионалния успех.

Но не бизнес секторът ще доминира в живота на Лвов през 2021 година. Личният живот ще бъде много по-важен за тях през този период.

Тази година ще даде особено значителни промени на очарователните Лъвици. Самотните жени от този знак ще имат шанс да намерят щастието на взаимната любов.

Тези, които вече имат връзка, са по-склонни да получат предложение за брак. А омъжените дами ще могат да се посветят на майчинството.

Мъжете Лъв също ще бъдат много успешни в любовната сфера. Но за тях става дума по-скоро за въртящи се в главата страстни романси.

Въпреки че семейните представители на знака ще се радват от сърце на тихия комфорт на семейния живот.

Източник: zen.yandex.ru/paparazzi1

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular

Летище Варна и Летище Бургас ще бъдат обработени с уникален нано продукт за трайна антимикробна защита

Като допълнителна мярка към стандартните оперативни процедури, целяща подобряване на честотата на почистване и дезинфекция, тази седмица летищата Варна и Бургас залагат на...

Стойко Танков бе преизбран за председател на Областния съвет на БСП – Бургас

Стойко Танков бе преизбран за областен председател на БСП-Бургас. Той бе подкрепен единодушно от членовете на Областния съвет по време на проведеното...

Да подкрепим Бургас в конкурса Transformative Cities

Община Бургас е сред финалистите в инициативата Transformative Cities. Тя има за цел да отличи и популяризира добрите примери по света в...

23 графики подреди в изискана изложба директорът на НХА – Бургас Димо Колибаров

3 графики подреди в изискана изложба директорът на НХА - Бургас Димо Колибаров. Можете да я разгледате в галерия "Пролет".