понеделник, ноември 9, 2020
Начало Водещи новини Доверете се на Вселената и тя ще ви покаже правилния път към...

Доверете се на Вселената и тя ще ви покаже правилния път към щастието!

Много често живеем в постоянен страх, опасения и недоверие. Да, от детството ни защитават от много събития – те ни учат да бъдем недоверчиви, да не вярваме на непознати, да бъдем винаги нащрек.

Разбира се, в детството, когато все още нямаме собствен житейски опит и като цяло все още сме „слаби и беззащитни деца“, неспособни да се защитим и да се предпазим, подобни назидания са оправдани и тази стратегия на поведение е правилна.

много от нас избират да живеят в страх и опасения .... Но защо си изпращаме живота?
Много от нас избират да живеят в страх и опасения …. Но защо си тровим живота?

Но времето минава и ние продължаваме да използваме стратегията на „недоверието“ в живота. Разбира се, че са необходими разумни предпазни мерки в живота, не напразно хората измислят правила за пресичане на улици, предпазни мерки и други „важни неща“. Но нашите страхове, подтиквани от медиите, стават все по-силни и по-вградени в нашето ежедневие.

Живеейки в постоянен страх, ние сме все повече и повече „оградени” от изобилната и щастлива Вселена, която с удоволствие би ни помогнала да постигнем целите си, но не може … Не може да ни даде повече, отколкото позволяваме да влезе в живота ни.

Често отказваме интересни предложения за работа, отхвърляме всякакви ухажвания, страхуваме се да вземаме подаръци или лакомства от непознати (или дори добре познати) хора … Страхуваме се от промяната. Не вярваме на Вселената и нейните компулсивни дарби.

Но е важно да запомните, че като правим обичайните неща, няма да можем да стигнем до нови резултати. В края на краищата старата стратегия ни доведе до точката в живота, където сме сега.

Разбира се, трудно е да вземете и да започнете да се доверявате на този свят, но ако искате да подобрите живота си, искате да почувствате свежа струя въздух във вашия и без това „застоял“ и може би дори „мухлясал“ свят, тогава просто трябва да потърсите причините, поради които живеете по начин, който не ви подхожда.

Причините са много, а недоверието към света е само частица, върхът на айсберга. 

Доверете се на света и бъдете щастливи!

Превод и редакция: burgascity.com

Източник: zen.yandex.ru

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular

Община Бургас ще почете големия майстор на четката Георги Баев с изложбата „Поколения“

Днес, 9 ноември, отбелязваме 96 години от рождението на емблематичния за Бургас художник. По традиция и тази година Община Бургас...

Екобюлетин за изминалата седмица

Завишение на средно-денонощните норми при фините прахови частици от 1.55 пъти е отчетено през изминалата седмица в квартал "Долно Езерово". Данните са...

По 1000 лв. ще получават общопрактикуващите лекари за проследяване на лица с COVID-19

За последните две седмици заболеваемостта в страната е над 300 души на 100 хил. население. По тази причина, съгласно плана, който следваме,...

Общината премахна животински останки, изхвърлени в близост до хълма Шилото

В събота Община Бургас получи сигнал за установено нерегламентирано сметище в близост до хълма Шилото. По-голямата част от него е представлявала купчина...