събота, октомври 17, 2020
Начало Бургас Близо 1000 холандски лалета ще разцъфнат през пролетта в Морската градина на...

Близо 1000 холандски лалета ще разцъфнат през пролетта в Морската градина на Бургас

Цветята са подарък от Н.Пр. Беа Тен  Тъшър

Близо 1000 луковици с красиви холандски лалета подари на Бургас Н.Пр. Беа Тен Тъшър. Посланикът на Нидерландия у нас се срещна днес с кмета Димитър Николов.

Основен фокус на разговорите бе „зелената“ политика и възможностите за реализиране на съвместни проекти в областта на околна среда, земеделието, транспорта, логистиката и образованието.

По време на срещата бяха коментирани и последиците  от COVID- 19 върху регионалната  икономика, и най- вече негативите върху туризма.

Обсъдени бяха и конкретни активности до края на годината в сферата на икономиката, като конференции и срещи в електронна среда с участието на представители на бизнеса от двете държави.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular

Близо 1000 холандски лалета ще разцъфнат през пролетта в Морската градина на Бургас

Цветята са подарък от Н.Пр. Беа Тен  Тъшър Близо 1000 луковици с красиви холандски лалета подари на Бургас Н.Пр....

998 нови случаи на COVID-19 у нас за денонощието

Нов рекорд на новите случаи на коронавирус в страната за денонощие - 998, показват последните публикувани данни на Единния информационен портал.

Днес е Световният ден за изкореняване на бедността

17 октомври е международният ден за изкореняване на бедността. Отбелязва се от 1993 г. по инициатива на бившия генерален секретар на ООН Хавиер Перес де...

В памет на свети пророк Осия

Свети пророк Осия, син Беериев, произхожал от Исахаровото коляно (1). В онези времена много израилтяни отстъпили от истинския Бог и като забравили...