събота, октомври 10, 2020
Начало Бургас Бургазлията Kris Gran снима клип на новото си парче "Всичко ще дам"...

Бургазлията Kris Gran снима клип на новото си парче „Всичко ще дам“ на остров Св. Анастасия (Видео)

Младият и талантлив бургазлия  Kris Gran е готов с новата си авторска песен. Тя се казва „Всичко ще дам“(„You Got Me Like“), а впечатляващото видео към нея е снимано на остров Св. Анастасия и в Морската градина.

 24-годишният изпълнител е основен автор на проектите си. Във „Всичко ще дам“(„You got me like“) Kris e написал текста, а за музиката и аранжимента са в партньорство с Димитър Атанасов.

Видеото на „Всичко ще дам“ („You got me like“) е дело на Иван Бъчваров. Снимките са продължили два дни.

Любопитен е фактът, че именно клипът е бил повод Kris Gran за пръв път да стъпи на остров Св. Анастасия, въпреки че е родом от Бургас.

Силното вълнение на морето по време на пътуването с корабче до Острова и допълнило емоциите и впечатленията.

Главните роли във видеото на „Всичко ще дам“ („You got me like“)  са поверени на танцьорите и хореографи Зорница Вълкова и Иван Карастоянов.

„Всичко ще дам“ е реализиран със съдействието на Община Бургас и стипендия за млади артисти от Национален Фонд „Култура“.

Kris Gran (Кристиан Грънчаров) се превърна в абсолютен любимец на телевизионните зрители със запомнящото се участие, което направи в отбора на Владимир Ампов-Графа в „Гласът на България“ през 2017 г. Веднага след финала той получи подкрепата именно на ментора си за дебютното си парче „Завинаги“.

Kris обаче избира да направи пауза веднага след това, за да завърши бакалавърската си степен в специалност „Поп и джаз пеене“ в Консерваторията, а в момента е учи магистратура по „Педагогика на обучението по музика“. Завърна се на поп сцена в началото на 2020 г. с ново име – Kris Gran и няколко нови песни – „Пепел“, „Океански вълни“, „Две сърца“, и най-новата – „Всичко ще дам“.

Кристиан Грънчаров е на 24 години от Бургас. От 6-годишен свири на пиано, а когато е на 9 баща му започва да го учи на китара. И двамата му родители са музиканти, но не са избрали музиката за свой професионален път. Въпреки всичко Крис е влюбен в музиката и завършва „Поп и джаз пеене“ в Консерваторията, след което записва магистратура „Педагогика на обучението по музика“ отново там. Споделя, че се вдъхновява от музиката на Ед Шийрън, артистът, с чийто кавър спечели всички в „Гласът на България“.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular

Легенда за уникалната икона – „Мигащия Исус“

В Грузия, в манастира на Светия кръст на Джвари, има доста рядка икона, наречена „Мигащ Исус“ или „Кърпата на Света Вероника“. Особеностите на тази икона...

Една чаша вино се равнява на един час във фитнеса

Чаша червено вино на ден може да е достатъчно да ви предпази от затлъстяване. Естествено, ключът е в умерената консумация. Проучвания са доказали, че съдържащият...

Уникално: Хлябът, който е полезен и при диета

Физически активните хора са наясно, че диетата има голямо влияние върху тяхното състояние, пише gotvach.bg. Нарастващата групата на физически активните и спортуващи хора започва да се...

Валежите спират, започва затопляне

До обяд валежите навсякъде ще спрат, а облачността ще се разкъса и намалее. Около и след обяд от запад временно ще се...