неделя, септември 19, 2021
НачалоБургасСтартира процедурата за кандидатстване за работни места в централните ведомства на държавната...

Стартира процедурата за кандидатстване за работни места в централните ведомства на държавната администрация

Стартира процедурата за кандидатстване за работни места в централните ведомства на държавната администрация и техните териториални поделения по Програма „Старт на кариерата” за заетост през 2021 г.

За град Бургас заявените работни места са 56 от 20 институции и ведомства, като техният брой е най-голям за Изпълнителна агенция по рибарство и аквакултури и местните поделения на Национален осигурителен институт,  Агенция по заетостта, Агенция „Пътна инфраструктура”, НАП – Бургас и РЗИ – Бургас.

Право на участие в Програмата имат младежи до 29 г. със  завършено висше образование, които не притежават трудов стаж по придобитата специалност. С одобрените след провеждане на интервю кандидати ще бъдат сключени трудови договори за срок от 12 месеца.

Крайният срок за подаване на заявления за включване в Програмата е 30.10.2020 г. Подаването му може да стане и по електронен път. Линкът към електронното заявление е: https://forms.gle/9dA6Snqoh6uBdNKN8

Подробна информация за работните места и условията за участие в Програмата може да се получи в Дирекция „Бюро по труда” – Бургас.

1 коментар

  1. КАКВИ СА ВИ КРИТЕРИИТЕ БЕ УПРАВЛЕНЦИ ?
    ХОРА С 3 ВИЗШИ ОБРАЗОВАНИЯ СА ПО НЕКАДЪРНИ ЗА ДЪРЖАВНИ СТРУКТУРИ , ОТ 29 Г. ИЛИ
    ВИЕ СРАХ , ЧЕ СА СОЦИАЛИСТИ ,
    А НЕ ГЕРБЕРИ ?.
    ТОВА Е ТОТАЛНА ДИСКРИМИНАЦИЯ???

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular