сряда, септември 16, 2020
Начало Бургас Две от иконите в автомобилния свят ще посрещат гостите на конкурса "Мисис...

Две от иконите в автомобилния свят ще посрещат гостите на конкурса „Мисис Бургас“2020

IND Commerce, една от компаниите – партньорите в конкурса „Мисис Бургас“ 2020, ще представи две автомобилни икони по време на бляскавото събитие за омъжени дами. Освен представяната до този момент марка Hyundai, IND Commerce ще предлага две от най-легендарните марки на американското автомобилостроене, а именно RAM и Dodge. Емблематичните RAM 1500 и Dodge Durango ще посрещат гостите на конкурса на входа на Международен конгресен център-Бургас, на 17-и септември (четвъртък).

Компания с 20 години доказан опит в продажбите и след продажбеното обслужване на автомобили в България е новият партньор на Dodge и RAM за България и любезно прие поканата на организаторите на събитието в Морския град, да стане част от него.

От началото на 2020 г. IND Commerce е официален представител на легендарните имена за България, по този начин американската мечта стъпва в България с емблематичните HEMI V8 двигатели, неудържим каубойски дух и динамично ДНК, породено от именитите US V8 Muscles. 

RAM 1500 се предлага в различни конфигурации, готови да задоволят всяка нужда, независимо от нейното естество. От истинското офроуд оръжие- RAM 1500 Rebel, готов да покори и най-труднодостъпните места до RAM 1500 Limited, предлагащ първокласен комфорт, който може да отговори и на най-изтънчените вкусове на своите пасажери, славните американски пикапи са готови да внесат голяма доза индивидуализъм на пътя. А благодарение на HEMI V8 с мощност от 400 к.с. и 98% шаси от високоякостна стомана, новият RAM 1500 е най-силният и най-мощен RAM досега. 

Освен легендарните американски пикапи, участничките в конкурса „Мисис Бургас 2020“ ще имат възможността да се докоснат и до Dodge Durango. За разлика от обичайните автомобили по родните пътища, новото Durango съчетава добродетелите на пълноразмерните SUV модели със седем места и ненадминат комфорт на возене с див и безкомпромисен американски дух. В зависимост от желанието на водача, Dodge Durango с HEMI V8 и 364к.с. и 529 Hm може да се превърне от перфектния семеен спътник до неудържим болид на светофара, готов да накаже всеки.

За любителите на още повече мощност, Dodge Durango се предлага и с още по-мощен 6.4L. HEMI V8 двигател с 481 к.с. и неудържимите 637 Hm в Dodge Durango SRT. 

От началото на 2020 г., клиентите желаещи да се докоснат до американската мечта могат да посетят центровете на IND Commerce в София и Бургас.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular

Две от иконите в автомобилния свят ще посрещат гостите на конкурса „Мисис Бургас“2020

IND Commerce, една от компаниите - партньорите в конкурса "Мисис Бургас" 2020, ще представи две автомобилни икони по време на бляскавото събитие...

Потопете се в „Магичният свят на любовта“ с Нина Вангелова в петък пред Стената на приказките

Впечатляващ, различен, вдъхновяващ - така накратко може да бъде представен мултимедийният музикален проект на Нина Вангелова "Магичният свят на любовта", който бургазлии...

Турнир по стрелба с лък ще се проведе във Ветрен

За четвърта поредна година Бургас ще бъде домакин на турнир по стрелба с лък на открито за мъже и жени, младежи и...

Тиквата: В нея се крият истински вълшебства

Обичате ли тиква? Американците отдавна са признали вкусовите и лечебни качества на тиквата, която дори е станала част техните традиции. У нас това уникално...