неделя, октомври 11, 2020
Начало Uncategorized „Изгрев парк фест“ идва с игри, забавления и изкуство

„Изгрев парк фест“ идва с игри, забавления и изкуство

На 4 септември, петък, от 16.00 часа в парка на комплекс „Изгрев“ участниците във фотоконкурс „Лято в рамка“ ще открият своята снимка в едноименна изложба на открито.

През целия месец август конкурсът рамкира летни спомени. 159 фотографии от Бургас, Ахтопол, Благоевград, Варна, Дряново, Кърджали, Ловеч, Нова Загора, Плевен, Пловдив, Сливен, София, Стара Загора, Тетевен, Шумен и Флорида, САЩ, уловиха емоционални моменти със семейство и приятели, домашни любимци и време сред природата.

20-те фотоса, събрали най-голяма част от симпатиите на публиката, ще получат награда, осигурена от ИК „Хермес“- партньор на събитието.

Специалните гости в програмата на феста „Селището на пчелите“ ще представят на децата медени истории за пчелите, а ПП „Странджа“ – с разкази за природата, историята и културата на Странджа.

В Училището за родители „Тийн зона“ психолог ще отговаря на въпроси, базирани на съвременните разбирания за развитието на детето, които всеки родител си задава, а от зоомагазини „Чип и Дейл“ ще дадат ценни съвети за отглеждане на домашните любимци и награди за най-активните в игрите.

Споделено рисуване, работилници „Цвят“ и „Морски талисмани“ ще активират детската аудитория.

Дамите от пенсионерски клуб „Изгрев“ ще сътворяват плетени ръкоделия на импровизирана седянка. Библиотека на открито ще обслужва читателите в парка.

Музика, танци, позитивни емоции и балони ще поднесат на публиката вокална група „ИзгревЧета“, „Аеробик денс“ с Милка, зумба с Цвети, Ади и Петя и аптеки „Афия“, които осигуряват балоните за децата.

„ИЗГРЕВ ПАРК ФЕСТ- МИСИЯ ЛЯТО“ се провежда с подкрепата на Община Бургас.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular

Легенда за уникалната икона – „Мигащия Исус“

В Грузия, в манастира на Светия кръст на Джвари, има доста рядка икона, наречена „Мигащ Исус“ или „Кърпата на Света Вероника“. Особеностите на тази икона...

Една чаша вино се равнява на един час във фитнеса

Чаша червено вино на ден може да е достатъчно да ви предпази от затлъстяване. Естествено, ключът е в умерената консумация. Проучвания са доказали, че съдържащият...

Уникално: Хлябът, който е полезен и при диета

Физически активните хора са наясно, че диетата има голямо влияние върху тяхното състояние, пише gotvach.bg. Нарастващата групата на физически активните и спортуващи хора започва да се...

Валежите спират, започва затопляне

До обяд валежите навсякъде ще спрат, а облачността ще се разкъса и намалее. Около и след обяд от запад временно ще се...