неделя, юли 3, 2022
НачалоВодещи новини1 септември - Световен ден на мира!

1 септември – Световен ден на мира!

Днес честваме световния ден на мира. Нека винаги помним, че за да ни има, да живеем и се трудим спокойно, да се сме щастливи и се радваме на децата си, е необходимо да има мир.

От всички нас зависи опазването на мира. Никога да не забравяме тази паметна дата – 1 септември, нападението на Германия над Полша и започването на Втората световна война. Нека хората забравят алчността и злобата, желанието да притежават чужди територии и богатства, и се насладят на живота, защото е един и неповторим.

Нека винаги да има мир!

 

1 коментар

  1. Световен Мир….???
    В момента се води война срещу човечеството. На живот и смърт. Какво мислите по въпроса. Биологическа война чрез ваксина убиец. Само чакаха удобен момент изроди уродливи.
    Води се трета световна война със съгласието на всички продажни правителства. Дори по време на чума не са затваряни държави, здрави хора в случая целият 🌏 създадоха обявиха пандемия и затвориха света.
    Нацизъм фашизъм в още по уродлива и яростна форма….
    Не проумявам 7 милиарда страхливци срещу шепа Социопати Психопати с пари. Не ми е известно на земята да живеят безсмъртни. Тези убийци искат да убият голяма част от хората а останалите, какво роби ли ще ги правят. Всяко начало има и край. Няма ненаказано зло .

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular