понеделник, юли 4, 2022
НачалоВодещи новиниПълнолуние в Риби: Царевична луна ще огрее Земята тази нощ, време е...

Пълнолуние в Риби: Царевична луна ще огрее Земята тази нощ, време е да преобразим живота си

Пълнолунието е една от основните фази на луната, която оказва огромно влияние върху психическото и физическото състояние на човека. Астролозите смятат, че това трябва да се приема на сериозно, тъй като пълнолунието през септември тази година е един от най-добрите периоди да преобразите живота си и да създадете приятни запознанства.

Царевична луна: Това име е дадено на първото есенно пълнолуние от индианците, тъй като по това време започва прибирането на царевицата. В други култури това пълнолуние също има специално име – Harvest Moon. По време на сезона на прибиране на реколтата работата на полетата продължаваше при лунната светлина.

Това е най-близкото пълнолуние до есенното равноденствие. След 22 септември часовете на деня ще започнат да намаляват, нощите ще стават по-дълги.

Прави впечатление, че царевичната луна не се среща през септември всяка година. Понякога първото пълнолуние през есента се измества към октомври. 

Пълната царевична луна може да окаже влияние върху личния живот, някой под нейно влияние ще стане по-емоционален, предупреждават астролозите. Затова е по-добре да не планирате нещо важно за този период, а да проявите креативност. 

В следващите две седмици интуицията ще бъде ключът към решаването на всеки проблем, индивидуален или колективен.

Пълнолунието в Риби винаги е напомняне за съществуването на чиста любов, състрадание, безкористна доброта, милосърдие и прошка.

Това е времето, когато отново се потапяме в мечтите, вярваме в идеали, но това е и един вид бягство от суровата реалност.

Светът на фантазията е красив, но животът ще ни върне в „грешната“ земя. Понякога много трудни.

Пълнолунието настъпва и това означава, че предстои развръзка, връх на емоционалните преживявания …

Ще ни бъде трудно да се разделим с някои илюзии, но това Пълнолуние ще ни покаже и в ярки цветове какво е било скрито и се е случвало зад гърба ни.

Що се отнася до чувствата и любовта, това е Кармичното пълнолуние. Връзките, които са важни за нас, ще преминат един вид тест за оцеляване.

В този процес темите от миналото, които са останали без разрешение, ще напомнят за себе си, но сега тази енергия ще бъде твърде важна, ще изисква промени, за да бъде изчистена от напрежение или неразбиране.

В дните на това Пълнолуние трябва да разчитате енергиите на Слънцето, което е в обратен знак – в Дева. И това е земност, практичност, внимание към детайла.

Какво носи Пълнолунието Риби на представители на всички зодии?

Овен

Скъпи Овни, това Пълнолуние ще отбележи края на някои ограничения в живота ви.

Някои от Овните ги чака завръщане от емиграция или дълъг престой далеч от дома. Може да приключи тайна връзка или не съвсем легална дейност.

Може би сте подготвяли нещо тайно или сами и сега е време да го „извадите“ от сенките “или, напротив, да поставите последна точка върху нещо.

Пълнолунието в Риби ще ви помогне да разберете целите и желанията си, професионално или лично.

Обърнете специално внимание на мечтите си в деня на Пълнолунието. Те могат да отговорят на вашите въпроси. Вашият Висш Аз може да предаде важни новини за вас, както и да ви помогне да се освободите от всякакви страхове.

Телец

Скъпи Телци, връзките с други хора ще станат важни за вас през следващите седмици.

Това време може да завърши периода на изчакване за признаване на качествата, способностите, достойнствата на Телеца и да бъде белязано от приемането на Телеца в някаква група, колектив, социална общност. Може би ще завършите подготовката за стартиране на бизнес или творчески проект в Интернет и ще започнете да го прилагате.

През следващите седмици ще имате възможност да разширите социалния си кръг или да постигнете някакъв вид победа, към която се стремите отдавна.

Помислете, дали около вас има свестни хора? Давате ли прекалено много на другите или твърде малко?

Близнаци

Уважаеми Близнаци, през следващите седмици ще има някои промени, които ще повлияят положително не само на вашата кариера, но и на вашите финанси, и като цяло на вашия авторитет.

Може би някакъв период от професионалната ви дейност ще приключи, или ще ви стане ясно в каква посока да продължите напред.

Въпреки приятните перспективи, които се откриват пред Близнаците, те трябва да се опитат да поддържат баланс между професионалните задължения и личните отношения, за да избегнат излишно напрежение в бъдеще.

Ако наистина искате да поставите солидна основа в кариерата си, уверете се, че семейството или партньорът ви получават достатъчно внимание от вас.

Енергията на Пълнолунието може да подтикне Близнаците да възстановят реда. Не само у дома, но и във връзките, в бизнеса, в мислите и т.н. В крайна сметка трябва да почувствате, че хармонията надделява не само във вашата среда, но и в главата ви!

Рак

Скъпи Раци, пълнолунието, което почва на 2 септември във вашия приятелски знак Риби, е много благоприятен момент за вас и дори може да се счита за предвестник на професионален и финансов успех.

Правните въпроси, както и всичко, свързано с образованието, могат да придобият по-разбираеми перспективи за развитие или най-после да доведат до положителен резултат.

Успехът ще дойде от бизнес, свързан с чужбина. Може би някои от Раците ще попълни документите за пътуване в чужбина или за подписване на международен договор.

В дните на Пълнолунието Раците могат да покажат силата си да помагат и дори да лекуват. Вашата топлина и приветливост могат да привлекат търсещи подкрепа, които ще бъдат много благодарни за вашата помощ и загриженост.

Лъв

Скъпи лъвове, пълнолунието, което настъпва днес, 2 септември, ще изведе на повърхността въпроси, свързани с вашите финанси, получени главно от други лица или институции.

Логичното заключение, яснота или резултат ще дойдат в делата, с които сте били ангажирани преди – получаване на заем или обезщетение, пенсия или субсидии, застраховка или наследство. Възможно е погасяване на дълг.

Пълнолунието в Риби може да провокира Лъв да съживи старата любов.

Ако това не е от значение за вас, тогава това пълнолуние ще реши някои въпроси от психологически и / или интимен характер за вас.

Това е времето, когато Лъвовете трябва да могат да се справят със своите страхове и да възприемат трудни уроци от миналото. Бъдете щедри! Простете на себе си и на другите.

Дева

Скъпи Деви, на 2 септември пълнолунието е в противоположния ви знак на Риби. Това е много важно и значимо астрологично събитие за вас.

Това означава, че през следващите седмици ще намерите отговори на различни въпроси, които влияят върху развитието на връзката ви и това ще ви помогне да вземете важни решения относно тяхното продължаване или прекратяване.

Пълнолунието в Риби ще направи безболезнена всяка трудна ситуация, но освен това може да ги срещне с човек, който ще ги накара да забравят всички лоши неща, които са се случвали в живота им.

В професионален план това Пълнолуние може да донесе важни партньорства на Девата. Както в схемата работодател-служител, така и в схемите – предприемач-клиент, бизнесмен-доставчик, производител-рекламодател и т.н.

Пълнолуннието е идеалното време да се отдръпнете от задълженията си за известно време. Времето, прекарано с други хора, ще бъде лек за стрес и умора за вас!

Везни

Скъпи Везни, пълнолунието, което се формира на 2 септември, ще завърши някакъв период, свързан с ежедневните ви задължения – на работа или у дома.

Пълнолунието в Риби може да донесе на Везните новини за техния работодател или компания, в която работят. В тази връзка Везните ще разберат, че е време да направят нещо, например да променят мястото или обхвата на своите дейности.

Може би някои от Везните ги чака края на комбинацията от няколко длъжности, или обратно, излизане в майчинство.

Положителните резултати от промените, с които Везните ще се сблъскат в близко бъдеще, ще настъпят и в семейния ви живот, в дългосрочен план.

Пълнолунието в Риби е идеално за избавяне от всякакви лоши навици.

В деня на Пълнолунието се съсредоточете върху физическото и емоционалното си състояние. Може би трябва да се погрижите за здравето си, скъпи Везни! Вкусната, но здравословна храна ще ви даде сила и ще подобри настроението ви по време на трудното време на Пълнолунието!

Скорпион

Скъпи Скорпиони, на 2 септември пълната луна ще се формира във вашата приятелска зодия Риби.

Време е за творческо вдъхновение и нови идеи. Може би се подготвяте да започнете да блогвате или имате други творчески „най-добри практики“ за бизнеса? Сега резултатите от вашия труд или разбирането за посоката, в която да се развивате по-нататък, ще дойдат при вас.

Също така, Скорпионите могат успешно да покажат своите творчески подходи в професионален пран.

Тази Пълна Луна също може да ви помогне да възстановите емоционалния си живот, което означава, че дори и да сте несемейни, сега имате шанса да срещнете голямата любов, която сте чакали.

Но също така това Пълнолуние ще помогне на Скорпионите лесно да прекратят някаква „охладена“ връзка.

Със сигурност ще дойде и приятелството на Скорпионите, може би вече не ви е приятно да общувате с някого и най-накрая ще разберете това точно сега.

Друга важна тема на това Пълнолуние са децата. Децата Скорпиони могат да имат някои важни събития – например началото на училище, в университет и т.н.

За някои Скорпион бременността ще приключи с раждането на дете, докато за други зачеването ще настъпи през следващите седмици.

Стрелец

Скъпи Стрелци, през следващите седмици можете да отделите много време и енергия за неща, свързани с вашето местожителство или семейство.

Най-вероятно дълго време планирате да направите някои промени в пространството, в което живеете, и това пълнолуние най-накрая ще ви помогне да решите да реновирате, преместите или купите недвижими имоти.

Възможно е отдавна да искате да посетите родителите си, но нещо постоянно ви е пречело да осъществиш плановете си. Например, ако сте били ограничени финансово, или сте имали съмнения относно датата на пътуването.

След 2 септември всичко ще стане по-сигурно, това ще позволи на Стрелеца да взема окончателни решения и да изпълнява плановете си.

Много Стрелци ще получат мощна подкрепа от това Пълнолуние, което ще ги доведе до по-голяма увереност, стабилност и предсказуемост, що се отнася до техните планове и бъдещи събития в живота на Стрелеца.

Козирог

Скъпи Козирози, Пълнолунието в Риби е доста положително събитие за вас.

През следващите седмици се очаква увеличаване на вашата активност и мобилност, което в по-голямата си част ще бъде насочено към контакти, преговори и срещи, които могат да променят живота ви на различни нива.

Ако има някои недостатъци във взаимоотношенията в тесния кръг на общуването на Козирозите, то сега ще дойде разбирането, че е време да се прекъсне това, което не се развива в очакваната посока или директно уврежда интересите на Козирозите.

Сега е време Козирога да завърши някакво обучение, да овладее умения, да получи някакъв сертификат, лиценз. Някои Козирози могат да получат окончателен, недвусмислен отговор от някоя институция, да завършат оформянето на някои документи.

Може да се реши нещо за вашите братя, сестри или други роднини.

Това Пълнолуние е идеалният момент за Козирозите да купят или продадат превозно средство.

Водолей

Скъпи Водолеи, това пълнолуние ще активира вашата финансова сфера и ще ви даде възможност да видите по-ясно как можете да подобрите финансовото си състояние, да намерите нови източници или да увеличите доходите си чрез някакви операции или сътрудничество.

Може да се случи важна сделка, която в бъдеще ще се превърне в ключ към вашия финансов просперитет. Някои стари източници на доходи за Водолея може да пресъхнат, но това ще позволи на Водолея да насочи вниманието си към конкретна област и по-ясно да разбере как да продължи по-нататък.

Някои от Водолеите през това Пълнолуние ще получат дългоочакваните резултати от своите усилия. Финансовото ви състояние може да се подобри значително, ако сте прекарали много време и усилия през последните шест месеца, тогава през следващите седмици можете да получите достойна награда за работата си!

Що се отнася до личния живот, Пълнолунието Риби е идеално за „полагане“ на по-силни основи в нови взаимоотношения, но и с цел възстановяване на разклатени, но все още не напълно унищожени отношения.

Риби

Скъпи Риби, пълнолунието ще се формира във вашия зодиакален знак на 2 септември и това е много важен момент в личното ви развитие.

Това Пълнолуние е важен финален етап в някои процеси, които се отнасят лично до вас.

Въз основа на резултатите от това Пълнолуние ще имате възможност да подходите по-систематично както към личния, така и към професионалния си живот, както се казва, по-добре е да разграничите „жито от плява“.

Можете да създадете своята „нова реалност“, като се отървете от „ненужните“ хора или ситуации, полагайки основите за вашето по-добро бъдеще.

Преминали сте през пълен цикъл от промени, който вече се проявява ясно на външните равнини – във вашия образ, във външния ви вид, в начина ви на комуникация и най-важното в представата ви за себе си.

Начинът, по който се представяте сега, ще се трансформира в начин, по който се представяте, декларирате себе си, своите амбиции и права.

Това ще се прояви както в личен план, така и в професионален план.

Нова сериозна връзка, бракът също е много възможен сценарий за развитието на събитията в близко бъдеще.

Източник: astro-compas.ru

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular