вторник, август 16, 2022
НачалоБургасБургаските доброТворци канят връстниците си на инфо среща този петък в Галерия...

Бургаските доброТворци канят връстниците си на инфо среща този петък в Галерия „Г. Баев“

Този петък, 28 август, от 18:00 часа в Галерия-музей „Георги Баев“ младите и ентусиазирани доброТворци на Бургас организират информационна среща по повод наближаващото второ издание на Младежката академия.

На нея те ще разкажат повече с какво се занимават, защо, как и кой им помага, как мотивират хората около тях, какви са проектите им и ще можете да зададете своите въпроси.

По време на първата Младежка академия доброволците се запознаха с разнообразните проблематики на града, информираха се относно задълженията и начините на работа на Общината и различните структури и звена, а есенцията беше запознанството им с млади, активни и съвременни будители. Бяха сформирани и пет екипа, които презентираха своите иновативни идеи пред комисия и сега ги реализират поетапно.

Групата активни младежи се обединиха около мисията постепенно и чрез забавни дейности да направят града си още по-интересен за техните връстници и личностното им развитие.

Оттогава бургаските доброТворци участват и в инициативи, организирани от бургазлии за бургазлии като първия младежки Startup фест и предстоящия на 4 и 5 септември на Морска гара първи инфлуенсърски тийн фест.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular