петък, септември 11, 2020
Начало Бургас Започва подготовката за следващото издание на SPICE MUSIC FESTIVAL

Започва подготовката за следващото издание на SPICE MUSIC FESTIVAL

Най-големият фестивал, посветен на 90-те в България – SPICE Music Festival – приключи, а организаторите и Община Бургас обявиха, че започва подготовката за третото му издание през 2021 година.

Тази година фестивалът се проведе при ограничен капацитет, заради новите изисквания за осъществяване на събития от подобен мащаб, но въпреки това всяка вечер около 5 000 души (50% от капацитета на зоната) се забавляваха на живо с едни от най-големите звезди на 90-те.

През първия фестивален ден Пристанище Бургас бе озвучено от музиката на горещите испанки Las Ketchup, мамбо фурията Lou Bega, неповторимият Mad Stuntman от Reel 2 Real, SoniqueMr. President (LayZee), Rozalla и Братя Аргирови! На следващия ден феновете на 90-те имаха възможност да се забавляват и танцуват на хитовете на Black Box, Technotronic, C+C Music Factory, Maxx, Corona и Акага, а в третия ден на сцената на SPICE Music Festival се качиха 5IVEDouble You, Kosheen, Tania Evans – оригиналният глас на хита Mr. Vain.

В последния момент в програмата се включиха East 17 и Спенс, заменяйки някои от артистите, които не успяха да пристигнат в България, заради последните рестрикции за пътуване от и до определени дестинации.

„Не знам дали си давате сметка какво означава SPICE Music Festival. Сигурен съм, че това е единствения фестивал, който се провежда в момента по света! Надявам се, че другите страни да вземат България за пример“ , категоричен бе William Naraine (Double You), който откри третата фестивална вечер с едно от най-добрите шоута на сцената.  

Момчетата от 5IVE също не успяха да скрият вълнението си: „Това е първото ни шоу от 5 месеца и за нас тава участие е изключително специален момент“! А испанките от Las Ketchup са категорични: „Животът трябва да продължи!“

Щом стана ясно, че някои от артистите не могат да пристигнат, заради нови рестрикции, организаторите направиха моментални промени и включиха в програмата нови изпълнители, които се превърнаха в изключителна изненада за публиката.

„Когато получихме обаждане от SPICE Music Festival да се включим в програмата на следващия ден, нямахме никакви колебания!„, споделиха East 17 .„Не бихме могли даже да мечтаем за по-добра публика! Това е първото ни шоу след пандемията, до момента имахме над 60 отменени участия и не можете да си представите какво означава за нас тази сцена и срещата с феновете ни!„, казаха още звездите на 90-те.

Вече започна подготовката на следващото издание на фестивала, а хубавата новина за феновете е, че всички артисти, които не успяха да пристигнат в Бургас за тазгодишното издание на SPICE Music Festival са потвърдили желанието си да го направят догодина.

В продажба са вече и промоционални билети за следващото ТРИДНЕВНО издание на SPICE Music Festival –  bit.ly/spice2021

Всеки, закупил промоционален билет, ще има възможност да го върне в рамките на 10 дни след обявяване на датите и артистите за SPICE Music Festival 2021, ако прецени, че няма да може да присъства.

Снимки от SPICE Music Festival 2020 може да ползвате от тук – https://wetransfer.com/downloads/360fd201678b5e2c4d6e44f7821236fe20200812064910/69befb32bab47be9cd371ee6f180460a20200812064910/705af0

Следете фейсбук страницатасайта на фестивала и ефира на радио Energy за актуална информация.

SPICE Music Festival се организира от „Културно-масова дейност“ ЕООД с ексклузивната медийна подкрепа на радио ENERGY – станция номер 1 за музика от 90-те!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular

Ето как ще изглежда новата сграда на Английската гимназия

На финалната права са и дейностите в сградите на СУ "Йордан Йовков" и ДГ "Веселушко" Ремонтните дейности, свързани с...

Все повече младоженци се отказват от букетите си, за да дарят парите на УМБАЛ Бургас

Още едно младо семейство превърна сватбата си в благотворително събитие с кауза, посветена на по-добрата грижа за детското здраве. Никол и Любомир...

„Братя Блецови” ООД инвестира 3 милиона лева и разкри 50 работни места в Бургас

"Братя Блецови" ООД е компания, която наскоро завърши изграждането на нова логистична база в Индустриален и логистичен парк - Бургас. Търговското дружество...

Бургас изпраща лятото с Фестивал на рибата и виното, откриването е довечера

Вкусни морски деликатеси, подбрани напитки и атрактивна програма ви очакват този уикенд в Бургас На 11, 12 и 13 септември...