петък, септември 11, 2020
Начало Бургас Втората част на кампанията "Слънце, здравей!" ще се проведе в четвъртък

Втората част на кампанията „Слънце, здравей!“ ще се проведе в четвъртък

Втора част на общинската здравно-информационна кампания – „Слънце, здравей!“, ще се проведе утре, четвъртък /13 август/, от 16.00 до 19.00 часа, с фокус промотиране на слънцезащитата сред различни възрастови групи.

В обособена зона в близост до Моста ще се организират арт ателиета за малчуганите с игри и подаръци, а за по-порасналите ще има безплатни консултации относно дерматологичните грижи през летния сезон.

Кампанията се осъществява от Община Бургас, в партньорство с „BIODERMA“, лазерен център „Виталайз“, „Нова Трейд“ ЕООД -„Изворна вода Бачково“ и Национална асоциация по превенция и терапевтично обучение – НАПТО.

Организаторите на кампанията призовават бургазлии и гостите на града да се забавляват под слънцето, но с отговорност към себе си и да не забравят да носят шапка, да използват фотозащитен крем, дрехи, изработени от естествени тъкани и светъл цвят, да ност очила и да прекарват времето от 12.00 до 16.00 часа на закрито или сенчесто място с приемане на достатъчно количество вода.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular

Теодор Ушев избра Бургас за снимки на първия български фантастичен филм-антиутопия

Едни от най-знаковите сцени ще бъдат заснети на Солниците и Пантеона Световноизвестният режисьор на анимационни филми Теодор Ушев избра...

Профилактични програми ще „борят“ затлъстяването и гръбначните изкривявания в бургаските детски градини и училища

Две общински профилактични програми ще започнат да се изпълняват от тази учебна година в детските градини и училищата в Бургас. Едната програма...

Бургаският клуб по подводен риболов „Черноморец“ отново е безапелационен шампион за 33-ти път

Бургаският клуб по подводен риболов "Черноморец" е безапелационният шампион в 52-то Държавно първенство`2020, което се проведе в акваторията на Несебър.

Еко викторина дава награди за познания в разделното събиране на отпадъци

Правилното и разделно събиране на отпадъците не само щади природата и заобикалящата ни среда, но сега дава възможност на всеки да получи...