сряда, октомври 14, 2020
Начало Бургас Жлъч и So Called Crew идват за афтърпартито на Burgas Skate Open...

Жлъч и So Called Crew идват за афтърпартито на Burgas Skate Open 2020

Хип – хоп групата So Called Crew – Евгени Енчев (Гена), Матю Стоянов (Жлъч), Илия Григоров (Григовор) и Филип Църов (Трашър) – ще закрият тазгодишното издание на Burgas Skate Open с концерт в бар Барабар. Тези изпълнители са ползват с голямо уважение сред днешните млади на България. Бар Барабар под Летния театър пък се превърна в любимо място за всички неформали и субкултури в Бургас. Можете да чуете So Called Crew от 21 часа на 23 август.

Предстоящото издание на Burgas Skate Open е шесто поред. Все още в страната няма по-добро съоръжение за този спорт от Скейт парк „Изгрев“. Затова състезанието край морето е най-престижният форум за изява на майсторите на дъската. Негови организатори са Amnesia Skate с  Shop и Община Бургас, с подкрепата на Red Bull.

В края на август в Бургас се очакват скейтъри от Колумбия, Португалия, Бразилия, Гърция, Румъния и Чехия, които да премерят сили с най-добрите карачи от България.

Red Bull атлетът, познат като „човекът, който винаги живее на ръба“ – Максим Хубанец – ще бъде специален гост на състезанието. За първа година Burgas Skate Open отваря категория жени, като всички дами, любителки на този спорт, ще могат да се присъединят.

Локациите, на които състезанието ще се проведе, са следните:

21.08 – до Летен Театър в Морската градина

22.08 – Скейт парк „Изгрев“

23.08 – Скейт парк „Изгрев“

По време на състезанието ще бъде представена фотографска изложба на Велико Балабанов, Ивайло Дончев и Михаил Новаков, посветена на скейтбординг културата В бар Барабар ще бъде прожектиран премиерно най-новия български скейт филм, чието заглавие се пази все още в тайна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular

Започва третото издание на Burgas swimming open 2020

Над 500 плувци от 30 клуба от страната и чужбина ще вземат участие в Burgas swimming open 2020. Елитният турнир ще се...

От днес всички общински болници в Бургаско приемат Covid болни

Всички общински болници в Бургаска област от днес приемат болни с коронавирус, а пациентите с инфекциозни заболявания се пренасочват към Айтос предаде...

Вижте как да изхвърляте правилно и безплатно непотребното електрическо оборудване

Ако имате в домакинството си непотребен електрически уред, може да се освободите от него лесно при това напълно безплатно.

Операта представя балетът-феерия „Спящата красавица“ в четвъртък

Сестрите Полина и Иванина Иванови излизат на сцената като Принцеса Аврора и Фея Люляк Бургаските зрители ще имат възможност...