четвъртък, юли 30, 2020
Начало българия България Удрят ни 6 магнитни бури през август, вижте кога

Удрят ни 6 магнитни бури през август, вижте кога

През последния летен месец се очакват до шест магнитни бури с различна сила, така че дори хора, които не зависят от времето, могат да почувстват известен дискомфорт, съобщава WWW.PLANETANOVOSTI.COM.

Слаба буря ще има на 2 август, тя няма да засегне по-голямата част от населението по никакъв начин. Средна буря ще има на 10 август. След няколко дни – на 13-ти и 14-ти – ще се появят слаби явления, докато на 21-ви и 22-ри ще има силна буря, която ще продължи няколко дни. И последното събитие се очаква на 29 август.

Не е нужно да се притеснявате, ако тялото ви не реагира по никакъв начин на космическото време. Ако има някакво влияние, то ще е само под формата на леко влошаване на настроението. Спомнете си, че магнитните бури възникват, когато поток от слънчева материя удари магнитното поле на Земята, създавайки някои вълни.

Чувствителните хора имат главоболие, скокове на налягането, умората се проявява без особена причина, възникват болки в мускулите и ставите, и сънят е нарушен. Често всичко е придружено от лошо настроение и депресивно състояние. Хората си изкарват лошото настроение върху роднини и близки, в резултат на което възникват кавги.

За да коригирате ситуацията, разхождайте се повече на чист въздух, за да спите добре, се откажете от тежка храна, алкохол и цигари, пийте повече билкови чайове.

Магнитните бури могат да продължат няколко часа или няколко дни. В тази връзка препоръчваме винаги да имате при себе си аптечка, особено ако имате хронични заболявания (често се появяват рецидиви по време на бури).

Източник: yandex.ru

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular

Удрят ни 6 магнитни бури през август, вижте кога

През последния летен месец се очакват до шест магнитни бури с различна сила, така че дори хора, които не зависят от времето,...

Спират движението по пътя „Ветрен“ – Бургас заради международната колоездачна обиколка на 31 юли

 От 12 до 18 часа ще е затворена за автомобили и ул. "Конт Андрованти" Няколко възлови отсечки от...

Започва ремонтът на над 33 км от Айтоския проход

В петък - 31 юли, започва рехабилитацията на над 33 км от Айтоския проход - път ІІІ-208 Провадия - Дъскотна. Той е...

Португалско фадо ще звучи под звездите на остров „Света Анастасия“

Една от звездите на португалското фадо - Жоана Амендоейра, ще гостува на 14 август на откритата сцена на остров "Света Анастасия".