петък, септември 11, 2020
Начало Бургас ОП „Развитие на човешките ресурси" с информационни дни на Spice music festival

ОП „Развитие на човешките ресурси“ с информационни дни на Spice music festival

Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ ще проведе Годишно информационно събитие от 7 до 9 август 2020 г. в гр. Бургас по време на популярния Spice Music Festival. Предвидено е да бъдат представени на посетителите най-новите мерки, насочени към бизнеса.

В събитието ще се включат и фирми, които вече са реализирали проекти по оперативната програма. Те ще споделят опита си и подкрепата, която са получили за различен вид обучения и създаване на безопасни условия на труд.

На 7 август (петък) в 16:00 часа ОПРЧР ще открие атрактивен детски кът, в който посетителите на феста ще могат да получат информация за възможностите за разкриване на „Детски кътове“ на работното място с финансовата подкрепа на ОПРЧР. Операцията ще бъде отворена за кандидатстване през м. септември.

 Очаква се 15 млн. лв. да бъдат насочени към малки, средни и големи фирми, които искат да адаптират свободни помещения за детски кътове. В тях ще се полагат почасови грижи за децата, докато родителите им са на работа. По проектите ще има възможност и за наемане на детегледачи от Бюрата по труда. 

Достъпът за журналисти до фестивала ще става след предварителна акредитация на следния линк: https://press.spicemusicfest.bg/. Журналисти, които не са се акредитирали в срок до 5 август, няма да имат достъп.

Spice Music Festival ще се проведе от 7 до 9 август на Морската гара в гр. Бургас. 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular

Теодор Ушев избра Бургас за снимки на първия български фантастичен филм-антиутопия

Едни от най-знаковите сцени ще бъдат заснети на Солниците и Пантеона Световноизвестният режисьор на анимационни филми Теодор Ушев избра...

Профилактични програми ще „борят“ затлъстяването и гръбначните изкривявания в бургаските детски градини и училища

Две общински профилактични програми ще започнат да се изпълняват от тази учебна година в детските градини и училищата в Бургас. Едната програма...

Бургаският клуб по подводен риболов „Черноморец“ отново е безапелационен шампион за 33-ти път

Бургаският клуб по подводен риболов "Черноморец" е безапелационният шампион в 52-то Държавно първенство`2020, което се проведе в акваторията на Несебър.

Еко викторина дава награди за познания в разделното събиране на отпадъци

Правилното и разделно събиране на отпадъците не само щади природата и заобикалящата ни среда, но сега дава възможност на всеки да получи...