понеделник, юли 13, 2020
Начало Водещи новини Центърът за млади таланти дава началото на конкурса „Insta summer look“

Центърът за млади таланти дава началото на конкурса „Insta summer look“

Център за млади таланти отправя своето лятно предизвикателство към всички деца и младежи на възраст от 12 години до 19 години с интерес за развитие и реализация в модната индустрия да се включат в първия за Бургас и региона Инстаграм фешън конкурс. Организаторите споделят, че целта на конкурса е не само да открие талантливи млади хора, но и после да развие техните дарби в сферата на модата и модния дизайн.

„Променете лицето на модата, като споделите с нас оригинален аутфит от вашия гардероб, който да включва деним и „цветовете на морето.“, гласи поканата към бургаските младежи. Всички желаещи да участват трябва да подберат частите на най-оригиналния си летен тоалет и аксесоари, да ги подредят креативно и да направят снимка, а накрая всеки снима и селфи със своя „Insta summer look“.

Конкурсните предложения ще бъдат оценявани от известната бургаска дизайнерка – Мария Танева, собственик на модна къща „Емоционе“ и дългогодишен ръководител на проект по моден дизайн „Дебют“ към центъра за талантливи деца в града. Покана да журират в конкурса приеха и младият дизайнер и собственик на модна къща „Диома“ – Мария Диомова, както и известният моден стилист и гримьор – Албена Свещарова, а понастоящем и заместник – директор на Професионална гимназия по текстил и моден дизайн в град Варна.

На 17.09.2020 г. ще бъдат обявени трите най-впечатляващи тоалета в двете възрастови групи, а снимката с най-много харесвания в Instagram ще завоюва и специалната награда на публиката.

„Навлизаме в десетата година от създаването на единствения европейски сертифициран център за работа и развитие на талантливи деца и младежи. По този специален повод сме подготвили мащабна кампания и много различни инициативи за откриването на нови таланти не само в Бургас, но и в цялата страна. Модният конкурс е част от кампанията и основната му цел е да открои различните, истински даровитите, децата с потенциал в сферата и с желание да се развиват и надграждат знанията и уменията си. Не на последно място търсим и нови таланти за дългогодишния ни успешен модулен проект по моден дизайн „Дебют“, които ще получат възможността да се усъвършенстват с много практически занимания и да представят дарбата си в различни и разнообразни форуми пред широка аудитория.“, споделя Лилиана Славова, председател на Фондация „Шанс за децата и природата на България“ – основател на Център за млади таланти.

Всички участници в конкурса ще имат възможност да покажат тоалетите си на специално модно дефиле, организирано от центъра.

Пълните условия за участие в кокурса може да откриете на: http://www.forbgkids.org/322/page.html

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular

Центърът за млади таланти дава началото на конкурса „Insta summer look“

Център за млади таланти отправя своето лятно предизвикателство към всички деца и младежи на възраст от 12 години до 19 години с...

Колоездачите на „Шор Инвейдърс“ с престижни награди от националния шампионат

86 състезатели от цялата страна взеха участие в състезанието по планинско колоездене в дисциплината спускане, което се проведе в местността Шилото край...

Събор на св. архангел Гавриил. Преп. Стефан Саваит

Днес църквата споменава чудесата, направени от св. архангел Гавриил - един от седемте най-близки до Бога серафими и известител на Божите тайни.

Хороскоп за 13 юли

Овен Tрябва да сте крайно внимателни в работата. Има голяма вероятност за неуспехи, а и за досадни грешки, към...