петък, юли 17, 2020
Начало българия България Burgas International Film Festival'2020 предлага и детска програма

Burgas International Film Festival’2020 предлага и детска програма

Тазгодишното издание на Burgas International Film Festival предлага интересна програма и за деца. В нея са включени анимационни филми, предназначени за момчета и момичета на възраст от 7 до 11 години.

„Идеята ни е да „запалим“ децата по киното, да развиваме вкус към това изкуство, а оттам и наша публика“, разказват организаторите.

В детската програма на Burgas International Film Festival са включени шест филма. Прожекциите започват в 10.30 часа на 20 юли /понеделник/ в пространствата на Морското казино. Програмата се реализира в партньорство с училище „Френе“.

Международният филмов фестивал Бургас 2020 се организира от Фондация „Модерат“, в партньорство с Община Бургас. Всички събития в неговата програма ще се проведат при строго спазване на противоепидемичните мерки, предписани от Министерството на здравеопазването.

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular

Галя Желязкова: Промените в Закона за социалните услуги целят да не се блокира законодателството в сферата

„Колеги депутати от други политически сили се опитаха днес да създадат внушения, че ситуацията със Закона за социалните услуги е проблемна. Нека...

Инициативата „БулевАрт“ представя две книги за Васил Левски

В рамките на инициативата "Булеварт" екипът на "Катмания" организира представяне на две книги за Васил Левски. Събитието ще е съпроводено от музикално изпълнение.

Fine Servise ООД, партньор на Морското училище дарява учебно оборудване

Професионалната гимназия по морско корабоплаване и риболов "Св. Никола" ще получи противопожарно и корабно аварийно оборудване за обучение от партньора си фирма...

Днес в 18 часа откриват бургаския Фестивал на пясъчните скулптури

Въпреки всички перипетии на 2020 година, в Бургас ще има Фестивал на пясъчните скулптури и това лято. Той ще бъде отворен за...