четвъртък, септември 10, 2020
Начало Водещи новини Слънчевото затъмнение в деня на лятното слънцестоене на 21 юни ще има...

Слънчевото затъмнение в деня на лятното слънцестоене на 21 юни ще има важно астрологично значение

Пръстеновидното слънчево затъмнение е едно от красивите астрономически явления, които жителите на повече от сто страни по света ще видят на 21 юни.

Денят на затъмнението ще има огромна сила благодарение на лятното слънцестоене, обясняват експерти.

Пръстеновидно слънчево затъмнение се случва, когато Луната преминава през диска на слънцето, но е по-малка от него в диаметър и затова не може да го скрие напълно. В резултат на това около черния диск на Луната, по време на максималната фаза на затъмнението, се образува ослепително ярък огнен пръстен на Слънцето.

Астрологично значение

Слънчевото затъмнение ще се случи под въздействието на знака на Рака. 21 юни е важен ден, който ще обедини две енергийно мощни събития. Тази дата ще бъде отправна точка, от която можем да започнем да прилагаме нови идеи, които в крайна сметка ще ни помогнат да положим основите на нашия живот, да разберем по-добре себе си, желанията си и средата около нас.

Затъмнението на 21 юни се отнася до поредица от затъмнения на северния лунен възел в Рак. Следователно собствената му значимост се усилва от влиянието на цялата серия. В тази връзка нашата нова житейска програма, която ще влезе в сила след деня на слънцестоенето, ще се основава на всички наши действия през последните две години и половина.

Трябва също да се отбележи, че това затъмнение (и цялата серия като цяло) може да ни помогне:

  • спечелете самочувствие;
  • разбирайте истинските си желания;
  • да намерят начини за изпълнение на своите планове;
  • укрепват семейните връзки;
  • разбирайте себе си и мястото си в света.

В дните на затъмнението (21 до 28 юни) изведнъж можем да видим познати неща от нов ъгъл. Това ще ни помогне да разберем проблеми, които по-рано изглеждаха неразрешими и да вземаме по-добри решения.

Астролозите казват, че след Юнското затъмнение може да срещнем събития, хора или въпроси, които сякаш са останали в миналото. Това ще ни принуди да преразгледаме предишните си решения и може би ще се опитаме да поправим нещо. Но всичко това ще бъде само малка пречка за промяна. За да ги преодолеем, ще трябва да се научим да сме по-смели, настойчиви и да не се страхуваме да поемем своята отговорност върху себе си.

Според Михаил Левин от тази дата ситуацията в бизнес сферата ще бъде леко хармонизирана, успокоена, ще се появи тенденция към някакво стабилизиране и привеждане в съответствие, но това ще се случи доста бавно.

„В края на юни започваме да се усещаме – предприятията, малкият и средният бизнес започват да стават малко на крака“, каза астрологът в YouTube канала AstroMagazine.

Левин отбеляза, че ретроградният Меркурий (както знаете, най-близката до Слънцето планета отдавна се е превърнала в мем и характер на демотиватори) няма да позволи „да започне нещо ново“ и че това ще бъде по-скоро период на постепенно възстановяване на това, „което не е имало време да се срине до края“.

Освен това, според Михаил Левин, като започнем от 23 юни, ще бъде трудно да заспим, ще настъпи „период на загуба на сън“ и повишена чувствителност.

„Нептун винаги дава повишена чувствителност и„ съживена памет “, но ретроградната Венера в Близнаци ще смекчи това действие. И все пак това ще бъде период на размисъл върху миналото, преживяванията, преоценката на живота “, каза Левин.

Но ако този път благоприятства представителите на културата и изкуството, тогава „объркване, неточности, неяснота в преговорите и закъснения“ ще царуват в делата и бизнеса.

И точно както беше в дните на лунното затъмнение в началото на месеца, с наближаването на слънчевото затъмнение – 21 юни – процентът на аварии се увеличава, което ще продължи поне до 23-и.

yandex.ru/images
yandex.ru/images

Друг важен фактор е влиянието на знака на рака. Този жетон ще ни подтикне да приемем идеята, че семейството и домът трябва да играят огромна роля в живота ни. Може би в деня на слънцестоенето просто искаме да останем у дома с любимите си хора или да се запитаме как да направим дома си по-добър и семейството си по-щастливо.

Съвети за астролога

Въз основа на всичко изброено по-горе, астролозите съветват през периода на затъмнението (21 до 28 юни):

  • бъдете по-внимателни и внимателни;
  • обърнете внимание на вашите близки;
  • опитайте се да решите вашите приоритети;
  • задайте задачи за близкото бъдеще, без да навлизате в подробности за изпълнението на плана.

Източник: zen.yandex.ru

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular

Теодор Ушев избра Бургас за снимки на първия български фантастичен филм-антиутопия

Едни от най-знаковите сцени ще бъдат заснети на Солниците и Пантеона Световноизвестният режисьор на анимационни филми Теодор Ушев избра...

Профилактични програми ще „борят“ затлъстяването и гръбначните изкривявания в бургаските детски градини и училища

Две общински профилактични програми ще започнат да се изпълняват от тази учебна година в детските градини и училищата в Бургас. Едната програма...

Бургаският клуб по подводен риболов „Черноморец“ отново е безапелационен шампион за 33-ти път

Бургаският клуб по подводен риболов "Черноморец" е безапелационният шампион в 52-то Държавно първенство`2020, което се проведе в акваторията на Несебър.

Еко викторина дава награди за познания в разделното събиране на отпадъци

Правилното и разделно събиране на отпадъците не само щади природата и заобикалящата ни среда, но сега дава възможност на всеки да получи...