четвъртък, юни 17, 2021
Начало Водещи новини Зам.министри с приемни в Бургас, разясняват мерки и програми на гражданите

Зам.министри с приемни в Бургас, разясняват мерки и програми на гражданите

Инициатива на народните представители и общински съветници от ГЕРБ, която стартира миналата седмица в Бургас, продължава и с участието на заместник-министри.

Тази събота, 20 юни, от 12.00 до 15.00 ч. в офиса на партията на ул. „Конт Андрованти 5“ приемен ден ще проведе зам.-министърът на труда и социалната политика Зорница Руснова. Всеки желаещ ще може да отправи своите въпроси и да получи информация за актуални финансови мерки и механизми по сектори, свързани с преодоляването на последствията от Ковид-19. Зорница Русинова ще разясни повече акценти по мярката 60/40, която е динамична и непрекъснато се актуализира. Тя ще приема и на 27 юни (събота) отново в същия часови интервал в централата на ГЕРБ в Бургас.

Зам.-министърът на околната среда и водите Атанаска Николова също ще подкрепи инициативата в полза на жителите на област Бургас. Тя ще проведе приемна на 27 юни (събота) от 9.00 до 12.00 ч. в офиса на партията.

Предварително записване за приемните дни не е необходимо, а информация можете да получите на телефони 0884800023, 056819040.

Всеки понеделник от 17.00 ч. до 18.00 ч. продължават да провеждат приемни народните представители. А от вторник до петък, отново в същия часови интервал, жителите на Бургас могат да се консултират с общински съветници от ГЕРБ. Срещите протичат без предварително записан час.

В офиса на ПП ГЕРБ могат да бъдат намерени обобщени и комплектовани в папки мерките по секторни политики. Те са на разположение на гражданите.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular