четвъртък, септември 10, 2020
Начало Водещи новини Важно – затварят напълно кръговото до „Мираж“ за довършване на ремонта, но...

Важно – затварят напълно кръговото до „Мираж“ за довършване на ремонта, но само НОЩЕМ!

Във връзка с полагане на  асфалтово покритие на кръгово кръстовище бул. „Стефан Стамболов“ и бул. „Никола Петков“ при хотел „Мираж“, Община Бургас съобщава, че ще се наложи неговото пълно затваряне от днес до вторник, 22-26 май, с пауза в неделя, 24 май. Но това ще се случва само в часовете от 21.00 до 06.30! На строителната фирма е възложено да работи четири нощи – петък и събота, понеделник и вторник, за да има минимален дискомфорт за градското движение. През деня автомобилите ще могат да преминават оттам. 

* Кръговото кръстовище се затваря, както следва:

– За движещите се МПС от бул. „Демокрация“ и ул. „Струга“ затваряне ще се осъществи при ул. „Св. Пантелеймон Лечител“, като се допуска само навлизане в посока  ул. „Св. Пантелеймон Лечител“ към к-с „Зорница“. /схема 1/.

– За движещите се МПС от к-с „Славейков“ затварянето ще се осъществи при кръстовище бул. „Тракия“ и бул. „Стефан Стамболов“, като се забранява завиване надясно към кръговото кръстовище и се допуска ляв завой от бул. „Тракия“ по бул. „Стефан Стамболов“, посока кръгово кръстовище при „ВХТИ“. За идващите от кръгово кръстовище при „ВХТИ“ се допуска само десен завой от бул. „Стефан Стамболов“ към бул. „Тракия“. /схема 2/.

– За движещите се МПС по ул. „Георги Минков“ затварянето ще се осъществи при хотел „Мираж“, като идващите МПС ще имат възможност да извършват обратен завой и достъп до прилежащите сгради. /схема 3/.

– За движещите се МПС от бул. „Никола Петков“ към кръгово кръстовище „Мираж“ затварянето ще се осъществи при светофарно регулираното кръстовището с ул. „Петко Загорски“. /схема 4 и схема 5/.

* Призоваваме водачите да се съобразяват с въведената временна организация на движение и да използват следните обходни маршрути:

– За движещите се МПС от бул. „Демокрация“ и ул. „Струга“ движението ще се осъществява през бул. „Стефан Стамболов“ – ул. „Св. Пантелеймон Лечител“ – к-с „Зорница“ – бул. „Никола Петков“ –  ул. „Атанасовско езеро“ и ул. „Петко Загорски“.

– За движещите се МПС от бул. „Тракия“ движението ще се осъществява през бул. „Тракия“ – ул. „Яни Попов“ – ул. „Лазар Маджаров“ – бул. „Стефан Стамболов“.

– За  движещите се МПС от бул. „Никола Петков“ движението ще се осъществява през бул. „Никола Петков“ – ул. „Атанасовско езеро“ – бул. „Димитър Димов“ и  бул. „Никола Петков“ – ул. „Петко Загорски“ – ул. „Транспортна“.

Файлове и ресурси

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular

Теодор Ушев избра Бургас за снимки на първия български фантастичен филм-антиутопия

Едни от най-знаковите сцени ще бъдат заснети на Солниците и Пантеона Световноизвестният режисьор на анимационни филми Теодор Ушев избра...

Профилактични програми ще „борят“ затлъстяването и гръбначните изкривявания в бургаските детски градини и училища

Две общински профилактични програми ще започнат да се изпълняват от тази учебна година в детските градини и училищата в Бургас. Едната програма...

Бургаският клуб по подводен риболов „Черноморец“ отново е безапелационен шампион за 33-ти път

Бургаският клуб по подводен риболов "Черноморец" е безапелационният шампион в 52-то Държавно първенство`2020, което се проведе в акваторията на Несебър.

Еко викторина дава награди за познания в разделното събиране на отпадъци

Правилното и разделно събиране на отпадъците не само щади природата и заобикалящата ни среда, но сега дава възможност на всеки да получи...