четвъртък, май 21, 2020
ОСТАНЕТЕ У ДОМА!

Самотни, трудноподвижни възрастни хора от Бургас, които се нуждаят от доставка на храна и лекарства, могат да потърсят помощ на телефони: 0884 46 91 30, 0885 98 56 93 и 0882 129 664
Начало българия България Мария Диомова, дизайнер: К-19 не спира девойките да заблестят в мечтаната бална...

Мария Диомова, дизайнер: К-19 не спира девойките да заблестят в мечтаната бална рокля

„Нямям нито една отказана рокля, момичетата са  мечтали за тях и си ги искат“ , споделя бургаският дизайнер Мария Диомова.

В ателието на известната със създаването на царствени бални рокли бургаска дизайнерка Мария Диомова и към този момент се работи, въпреки че баловете за сега са под въпрос.

„Убедена съм, че девойките ще облекат тези рокли. Чувам различни идеи къде и кога да се проведат баловете, но където и да е, съм сигурна, че  ще остане един не забравим спомен за тях. Да, малко е странно, в неделя е 24 май, а за разлика от предходни години сега в ателието е спокойно. Не ми звъни телефона с притеснени майки и дъщери. Никой не бърза, но всички вярваме, че балове ще има“, споделя Мария Диомова.

Дизайнерката допълва още, че няма нито една отказана поръчка. „Момичетата са мечтали за тези рокли и си ги искат, въпреки че все още не е много сигурно кога и под каква форма ще  се проведат баловете. Ние започваме работа по роклите от септември. Сега вече всичко е почти готово и се надяваме скоро да има решение за тези деца“, казва Диомова.

Роклите от бранда на ДИОМА тази година са по-бляскави от всякога. Богати, многопластови поли, силно разкроени в долната си част, допъват приказното усещане за разкош. Горната час е покрита с невидим тюл или бюстие,  декорирано ръчно с дантела и 3D цветя. Цветовете в колекцията са графитено сиво, червено, слонова кост и пепелно розово. В нежните модели с почерк на бургаската дизайнерка всяка девойка би се чувствала като принцеса.

Вижте част от красотата на новата й колекция:

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular

Мария Диомова, дизайнер: К-19 не спира девойките да заблестят в мечтаната бална рокля

„Нямям нито една отказана рокля, момичетата са  мечтали за тях и си ги искат“ , споделя бургаският дизайнер Мария Диомова.

Тъжна статистика: Българските деца заемат челните места по пушене и употреба на алкохол

Българските ученици се оказаха сред челните места по тютюнопушене и употреба на алкохол, сочи изследване. Д-р Лидия Василева от...

Експозициите на Регионалния исторически музей ще работят извънредно на 24 май

В деня на българската просвета и култура и на славянската писменост - 24 май, всички експозиции на Регионален исторически музей - Бургас,...

Вижте къде може да заредите електрическите превозни средства

Община Бургас и "ЕЛДРАЙВ ЧАРДЖИНГ" ЕАД сключиха договор за изграждане на мрежа от 50 зарядни станции за електрически превозни средства на територията...