неделя, ноември 22, 2020
Начало българия България Известни личности подкрепиха инициатива даряваща НАДЕЖДА

Известни личности подкрепиха инициатива даряваща НАДЕЖДА

Известни и обичани български личности се превърнаха в своеобразни посланици на четенето по време на пандемия и споделиха коя е книгата, която им е дарила надежда и оптимизъм в трудното време, в което живеем.

Писатели и поети, актьори, певци, журналисти, стилисти, дизайнери, телевизионни продуценти и спортисти подкрепиха кампанията на Фондация „Шанс за децата и природата на България“ и Център за млади талнит  под наслов „Заедно за едно по-добро УТРО“, изпращайки техни снимки с любима книга по време на извънредното положение.

Орлин Горанов и съпругата му – Валя Горанова, вокалистът на група „Остава“ – Свилен Ноев и семейството му, Недялко Йорданов, Александър Кадиев, Стефан Димов, Иван Христов и Ирина Тенчева, Андрей Арнаудов, Албена Павлова, Тони Димитрова, Радослав Гизгинджиев, Красимира Кузманова-Кокран, Еделина Кънева, Радко Пенев, Нургюл Салимова, Антония Йорданова, Десислава Генева, Диана Саватева, Линда Русева, Лили Стефанова, Невена Спасова, Светла Иванова, Ненчо Костов и Невена Праматарова отправиха позитивно послание към всички обичащи книгите, а журналистът Георги Тошев сподели в специално видео послание, че „вярва, че чрез четенето опознаваме света и ставаме една идея по-добри“.

В инициативата се включи и целият екип на Фондация „Шанс за децата и природата на България“ и Център за млади таланти, гр. Бургас, бивши и настоящи малки и големи таланти, както и безброй четящи българи на всякаква възраст от цялата страна.

„Благодарим на всички, които се обединиха около нашата последна инициатива от кампанията „Заедно за едно по-добро УТРО“. Надяваме се чрез нея да сме успели да вдъхнем надежда, увереност, оптимизъм, сила и усмивки на всички, които се нуждаят от тях и в същото време да ви провокираме да откриете нови и интересни заглавия…Вярваме, че УТРОТО ще е по-добро. Не спирайте да четете!“, призова Лилиана Славова, председател на Фондация „Шанс за децата и природата на България“.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular

Народни традиции, обичаи и ритуали за успешна и щастлива 2021 година

Нова година е любим празник както на възрастните, така и на децата. Вероятно няма нито един човек на земята, който да не очаква промени...

Тайната дарба на Везните

Везните са с двоен символ, това са хора, които имат огромна сила на самоконтрол. Стихията Везни - Въздух, често дарява своите представители с...

3983 нови случая на коронавирус у нас, Бургас – 157

3983 нови случая на заразени с COVID-19 през последното денонощие при направени 9786 PCR теста. Това показват данните на Единния информационен портал.

Времето през уикенда

Днес ще е облачно и с умерен северен вятър ще нахлува студен въздух. Ще има слаби валежи, в Предбалкана и високите полета от...