неделя, юни 14, 2020
Начало Водещи новини От 23 март до 30 април спират движението по част от ул....

От 23 март до 30 април спират движението по част от ул. „Транспортна“

 Автобусната спирка пред магазин „Светомаркет“ ще бъде временно преместена в локалното платно пред магазин „Декатлон“

Във връзка с ремонта на „Транспортна“ и започналата подмяна на ВиК мрежата, в участъка от ул. „Петко Задгорски“ до кръгово кръстовище с бул. „Стефан Стамболов“ ще се въведе променена временна организация на движението за периода от 23.03.2020 г. (понеделник) до 30.04.2020 г. (четвъртък). През този период няма да бъде затваряна цялата улица, а само пътните ленти от страната на магазин „Метро“. Движението ще се осъществява двупосочно в лентите за движение от страната на търговските обекти. Съществуващата автобусна спирка пред магазин „Светомаркет“ ще бъде временно преместена в локалното платно пред магазин „Декатлон“. Община Бургас предварително се извинява за причиненото временно неудобство. Шофирайте внимателно!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular

Въвежда се временна организация на движението заради ремонта на ул. „Транспортна“

Заради ремонта по ул. "Транспортна" и подмяната на ВиК мрежата в участъка по ул. "Димитър Аврамов" се въвежда временна организация на движението...

Вижте лятното работно време на бургаските музеи

От 16 юни три от експозициите на Регионален исторически музей - Бургас - Археологическа, Етнографска и Природонаучна, ще работят без почивен ден....

Започва пръскане против комари в паркове, градини и биотопни зони на насекомите

От понеделник започва пръскане против комари в паркове, градини, комплекси, квартали и биотопни зони на територията на община Бургас.

Слави Томов представя творчеството на Жан Жьоне в Дома на писателя

Бургаският журналист Слави Томов продължава своя литературен проект, а в поредното му издание ще представи творчеството на Жан Жьоне.