понеделник, юли 13, 2020
Начало Водещи новини Пълен хороскоп за 2020 г.

Пълен хороскоп за 2020 г.

Овен

До средата на февруари ще трябва да внимавате. Въпросът не е, че началото на годината само по себе си ще бъде особено трудно, а че решенията, взети в движение и без много мисли, често се оказват грешни. Наближаващите промени може да смутят някои представители на знака, които мислят, че трябва на всяка цена да запазят текущото състояние на нещата. Но ако разгледате ситуацията от друг ъгъл – вероятно ще видите възможности, които не сте забелязали досега.

С наближаването на пролетта ситуацията се променя към по-добро. Март ще ви зарадва както с успешни съвпадения, така и с нови идеи за придобиването на самочувствие, което ви липсва напоследък. Това е подходящият момент да започнете нещо напълно ново, ако сте готови да действате бързо. Факт е, че април ще донесе известни трудности и ако тогава аправите първите стъпки в избраната посока, тогава това, което се случва, може да ви събори. За тези, които вече са покрили значителна част от пътя, ще бъде някак по-лесно да преодолеят препятствията.

Краят на май обещава промяна към по-добро във всички области на живота. Понастоящем са възможни необичайни познанства и срещи, благодарение на които ще започнете да гледате на много неща по различен начин. Юни ще бъде успешен, особено за тези, които по това време искат да се потопят в обучението и професионалните дейности.

Труден период започва през юли и ще продължи до края на годината. Разбира се, не може да се каже, че всичко ще бъде лошо: ще има добри времена и съвпадения, които ще можете да използвате, и някои приятни събития в семейството. Връзките с приятели и други близки хора стават по-близки и по-дълбоки. Отчасти това се дължи на факта, че ставате по-отворени и често се грижите за благосъстоянието на някой друг, отколкото за вашето собствено. Септември ще даде шанс значително да подобри финансовото си състояние, да сключите изгодни сделки. Това е подходящ момент за закупуване на недвижими имоти, включително за търговски цели.

Декември определено ще ви зарадва. Ще се появят нови хора, с които ще ви бъде интересно и приятно да правите бизнес. Нова любов и начало на романтична връзка не са изключени.

 Телец

Добра година ви очаква. Първото полугодие обещава да бъде особено благоприятно и безоблачно. Вярно, много ще зависи от това как ще прекарате началото на януари. Важно е в този момент да не губите здрав разум, да не извършвате необмислени действия. Ако все пак направите грешки, по-късно ще имате няколко неприятни и стресиращи седмици. От друга страна, именно те ще дадат възможност да придобиете опит, който ще ви бъде полезен по-късно.

През февруари застой в бизнеса ви може да ви разстрои. Някои проекти просто не могат да бъдат осъществени, независимо какво опитвате. Но през пролетта ситуацията ще се промени, в живота ви ще зазвучат напълно нови нотки. Ще дойде време на вдъхновение, лекота, вълнуваща игра. От март до юни ще бъде възможно да се постигнат успехи в много направления. Промените към по-добро ще са там, където не сте очаквали изобщо. Но през август трябва да сте по-внимателни, защото този месец може да донесе проблеми във всички области на живота. Възможно е да срещнете сериозни трудности, които могат да бъдат преодолени само с подкрепата на близките ви.

През октомври нещата ще се затлачат. Важно е да се обърне внимание на здравето, защото съществува опасност от преумора. Рискувате да се чувствате напълно изтощени и болни, ако не сте внимателни към себе си.

Ноември и декември се развиват успешно. Ще има много интересни неща, наистина ще се увлечете от това, което ще правите. В същото време има вероятност за някои необичайни познанства, срещи с хора, които ще играят важна роля в живота ви.

Близнаци

Годината започва много противоречиво и неравномерно. Януарските събития ще ви накарат да се замислите дали сте избрали правилния път, дали не сте се излъгали в хора, които сте свикнали да считате за конгениални. Често ви дразнят малките неща. Ставате избухливи, често си позволявате груби забележки, без да мислите, че те могат да обидят някого. Февруари не е много по-добър – очакват ви изпитания, трудности, многобройни спорове и изясняване на отношенията.

По-късно ви очакват няколко спокойни месеца; трудностите едва ли ще се появят до юни. Пролетта е благоприятна за нови познанства, търсене на съюзници и съмишленици. Възможни са нови романтични хобита, не е изключено пробуждането на силни чувства.

Лятото ще ви изнерви. Това е труден момент за работа и учене, за решаване на търговски въпроси. Там, където очаквате бързо да постигнете желания резултат, събитията често не се развиват по най-благоприятния начин. Възможно е септември да се развие по подобен начин – ще трябва да се борите за успех, а понякога и с много силни противници.

Октомври ще бъде много по-опростен, а в бъдеще влиянието на положителните тенденции само ще се засилва. Последните месеци на годината са пълни с нови възможности, които няма да искате да пропуснете. Както бизнеса, така и личните взаимоотношения забележимо се променят към по-добро; кара ви да се чувствате много по-уверени.

Рак

В началото на 2020 г. трябва да сте по-внимателни: първите месеци на годината не са лесни. Много ще зависи от способността ви да контролирате себе си, да вземате информирани решения и да поддържате спокойствие, независимо от обстоятелствата. За мнозина ставате опора, не само на близки хора, но и случайни познати често се нуждаят от вас. Затова, някои Раци нямат достатъчно време за собствените си дела; отлагат отново и отново и след това се самообвиняват за това.

По-благоприятен период ще започне в средата на април. Разбира се, не всички проблеми ще бъдат решени веднага, не всичко ще се получи по най-добрия начин. Ще трябва да положите много усилия – но ще стане ясно, че те не са напразни. Вероятни са приятни срещи, разговорите с приятели ще ви радват. Можете да обсъдите толкова много проблеми, които ви притесняват преди, да намерите тяхното решение. Точно по това време се появяват важни планове за бъдещето.

В първите дни на октомври влиянието на положителните тенденции ще намалее, както и бизнес активността. Краят на годината няма да бъде много ползотворен. Но след няколко тихи месеца ще можете да възвърнете силите си, да решите някои домакински въпроси, да се грижите за себе си и близките си.

Лъв

Началото на годината е благоприятно. Първите месеци на 2020 г. предоставят възможност да се справите с това, с което не не сте успели преди, да се поправят някои стари грешки. Значителен пробив е възможен в случай, който всички, а и вие сте считали за почти безнадежден. Понастоящем е добре да вземете някои решения относно бъдещето – това се отнася за професионалната сфера и чисто личните въпроси. Например някой Лъв ще помисли за сключване на брак или придобиване на недвижими имоти.

Март и април ще бъдат доста напрегнати. По-добре е да не планирате нищо сериозно и важно, защото малките неща ще отнемат много енергия. Освен това често обстоятелства ще бъдат срещу вас. Важно е да разберете навреме, че не си струва да харчите енергия, за да се борите с тях – по-добре е просто да изчакате.

През юни ще стане по-лесно, въпреки че някои проблеми все пак ще напомнят за себе си. И по-късно ще започне по-благоприятен и лесен период, който ще отвори широки възможности за творчество. До края на годината ще имате време да направите много интересни и необичайни неща, ако сте изобретателни и решителни, не се страхувайте да нарушавате традициите.

През декември е особено важно да слушате себе си. Това е месецът, в който вашите решения и действия ще определят дали животът се променя или продължава да върви.

Дева

Годината започва добре, в първите си месеци звездите определено ще бъдат благоприятни за вас. Трябва да се има предвид, че е желателно да поемете инициативата през януари. Може да се наложи да подтиквате другите да предприемат решителни действия – или да ги вдъхновите за нещо, на което не са били готови преди. И в двата случая няма да се стараетее напразно. Може би точно в този момент ще имате съмишленици, с които ще реализирате най-смелите си планове. Особено внимание трябва да се обърне на март. Този месец дава шанс за постигане на истински пробив в бизнеса. Ще е необходимо да се действа бързо и безстрашно, но разумно. Ако не правите грешки, ще има възможност за изпълнение на плановете, които сте таили дълги години.

От април влиянието на негативните тенденции ще започне да се засилва и до септември ще трябва да се борите с тях. Много ще бъде дадено по-трудно от обикновено. Ще се появи усещането, че непрекъснато плувате срещу течението, постоянно се биете с нещо или с някого. Това е уморително, но не спирайте. Продължете напред и ще успеете.

Периодът, обещаващ най-голям успех, ще започне през октомври. Ще бъдете приятно изненадани от възможностите, които ще се отворят, в сферата на бизнеса и в областта на личните отношения. Можете да се придвижите напред толкова бързо, колкото искате; постигането на целите е много по-лесно, отколкото сте очаквали.

Везни

Годината е благоприятна, но тревожна. Много ще зависи от това колко бързо сте в състояние да превключите от едно нещо към друго. Първата половина на 2020 г. е особено показателна в този смисъл, когато ситуацията се променя често, приоритетите се променят, а и други хора постоянно се опитват да повлияят на вашите решения. Тук мнозина биха се объркали, но вие успявате да маневрирате, взимате предвид интересите на всички (и вашите собствени също), за да намерите решения в почти безизходни ситуации.

Събитията от първата половина на годината могат значително да повлияят на отношението ви към живота. Ще погледнете на много неща по различен начин. Глобалните цели могат да се променят, възможно е да изоставите планове, които преди са били много важни за вас.

Втората половина на годината ви дава малко релакс. Подкрепата от звездите става все по-осезаема, благодарение на нея вие постигате по-бързи успехи, по-малко вероятно е да се окажете в трудно положение.

Най-интересни са срещите, които ви очакват през последните месеци на 2020 г. Именно благодарение на тях ще разберете, че сте взели правилните решения, направили сте точно каквото трябва. Да, ще имате причина да се гордеете със себе си.

Скорпион

В началото на януари ви очакват няколко неприятни момента. Най-често трудностите възникват не по ваша вина, но няма значение – трябва да се справите с тях. Не губете време в търсене на виновните, съсредоточете се върху постигането на целта; така че ще се справите със ситуацията много по-бързо, ще харчите по-малко енергия напразно.

Февруари, март и април ще бъдат успешни. Това е време на късмет, период, в който не само чувствате подкрепата на звездите, но и я използвате за ваше добро. Добре е да започнете нова или да промените драстично нещо, можете да направите нещо, което преди е изглеждало невъзможно. Хората около вас се доверяват все по-често на вас, споделят тайни и правят интересни оферти.

През май започва по-труден период. Може да продължи до средата на есента; не падайте духом. Да, ще бъде по-трудно от обикновено. Но имате достатъчно сили и знания, за да се справите със ситуацията, а и помощта на приятелите не бива да се подценява. Важно е да се обърне внимание на това как се развиват личните ви взаимоотношения. Може да се появят проблеми, които няма да ви дадат покой дълго време, ако не бъдат разрешени навреме.

Периодът ще е много труден, но важните победи ще започнат през октомври и ще продължат до края на годината. Трябва да научите много за няколко месеца, за да преразгледате отношението си към това, което ви изглеждаше рутинно. Възможно е да научите нещо съвсем ново за хората, които ви заобикалят, и да разберете как да изградите комуникация с тях, така че да е приятно и полезно за всички.

Стрелец

Годината започва благоприятно. Първите му месеци ви дават възможност да научите много, да получите знания, които ще бъдат полезни в работата и в живота ви като цяло. Някои Стрелци ще разберат, че са готови да променят предмета на дейност, да се заемат с нещо принципно ново. Други представители на знака ще видят възможности, които не са забелязали досега, и няма да се изплашат да ги използват. Това е време, в което интуицията трябва да се слуша във всичко – тя няма да се провали нито в лични, нито в бизнес отношения.

Ще бъде по-трудно от март до август и най-вече защото по това време ще трябва да направите много. Случаите, тревогите и задачите растат като снежна топка. Опитвате се бързо да завършите това, което сте започнали, но веднага щом се справите с едно нещо, веднага се появява друго. Някой на ваше място би се отказал и ще се изтощи, но вие продължавате да постигате целта си, постаяте си все по-високи и по-високи цели. Въпреки влиянието на неблагоприятните тенденции, имате шанс да спечелите много важни победи, така че не се отказвайте, дори ако е трудно.

Краят на годината обещава да бъде по-спокоен, по-лесен и по-радостен. Това е времето, когато желанията се сбъдват, вие сте добри в това, което не сте успели преди. Може да се отворят нови перспективи в професионалната област. Но личните взаимоотношения ще се развият хармонично, едва ли ще имате причини да се оплаквате.

Козирог

Годината ще бъде забързана, трудна, интересна и вдъхновяваща. Определено няма да скучаете. Всичко, което се случва прилича на приключение или вълнуваща игра, чийто резултат може да бъде разнообразен. Много зависи от вас, но често се намесва случайността по някакъв начин и това е голям стрес за вас. Искате да контролирате всичко, но почти няма да има такава възможност; Също така си струва да имате предвид, че тазгодишните събития могат да променят коренно вашите планове и възгледи.

До април съберете информация, опитайте се да общувате с различни хора, потърсете нестандартни решения. Важно е внимателно да следите какво се случва около вас. Работата е там, че от много събитията ви влияят и трябва да разберете как и защо това се случва. Разберете – и преди средата на лятото ще можете да постигнете някои от най-важните си цели, правилно да поставите акцент в отношенията с другите и да промените нещо забележимо в живота.

Натоварен период ви очаква от май до август. Ще е необходимо да бързате през цялото време, а скорошните съюзници могат да ви пречат, нарочно или не. Освен това трябва да вземате много решения едновременно; а това изобщо не ви харесва

Останалите месеци са благоприятни, но не ви позволяват просто да се отпуснете и да не правите нищо: трябва да работите и често повече, отколкото сте очаквали. Но тук е малко вероятно да се оплаквате. Целта е близка и ясна, всички възможности са проучени, съставени са планове – остава само да действате, но това ви харесва.

Водолей

Да очаквате много от тази година ще бъде грешка. Двойна грешка ще бъде да се надявате, че успехът ще дойде лесно. Много по-вероятно е, че ще трябва да се борите както с обстоятелствата, така и със силни противници, за да постигнете желаните резултати. Освен това през годината ще има няколко благоприятни моменти, когато можете да получите това, което искате много бързо и почти без усилия; ако успеете да хванете тази вълна и започнете да действате навреме, ще се окаже много по-лесно.

Първият период, когато могат да се отворят такива възможности, е средата на март. Тук е важно да обърнете внимание по-вероятно на бизнес отношенията, полезните контакти, защото успехът идва благодарение на хората, които ви ценят и познават като професионален, надежден специалист, човек, на когото можете да разчитате.

Май и началото на юни са добри по свой начин. Тук акцентът ще бъде върху личните отношения. Те могат да бъдат забележимо променени към по-добро, като поемете инициативата навреме. Но преди да направите нещо, трябва да разберете чувствата си, уверете се, че не изграждате илюзии.

Друг месец, когато можете да хванете късмет, е октомври. Най-вероятно в този случай ще говорим за финанси, успех в търговски дейности, някои успешни големи транзакции, покупки, които качествено ще променят живота.

Останалите месеци ще са не толкова лоши, но уморителни. Много притеснения и рутина, но не достатъчно време за себе си и любимите хора. Но ако все пак обърнете внимание на хората, които цените, животът ще стане забележимо по-хубав.

Риби

Годината ще бъде противоречива и нееднозначна – ще ви хареса. Хората често се оказват не такива, каквито изглеждат, събитията непрекъснато поемат неочакван обрат, трябва постоянно да се измисля и измисля нещо ново. Малко вероятно е някой друг освен вас да се почувства при такива обстоятелства като риба във вода. А пък вие се справяте.

Годината ще започне с някои трудни ситуации на работното място. Не забравяйте, че във всичко, което се случва, симпатиите и антипатиите ще играят важна роля, но не непременно вашите. Често това, което другите мислят за вас, е по-важно от вашите знания, опит и професионализъм. Умението да направите правилното впечатление, да създадете правилното изображение ще ви бъде много полезно.

Почти цялата пролет ще премине в работата – интересна, вълнуваща, но понякога изморителна. Не забравяйте да се грижите за себе си. Би било хубаво да планирате някои превантивни и развлекателни дейности, пътуване на почивка. Вашето благополучие през следващите месеци ще зависи от това.

Юни и юли може да не оправдаят очакванията, но август ще бъде наистина летен, пълен с ярки впечатления. Ще имате възможност да си прекарате чудесно, да срещнете някого, да посетите необичайни места. За пътувания краят на лятото е добре подходящ.

Останалата част от годината е полезна за бавно, съзнателно, но целенасочено да правите това, което е добре за вас и другите. Това е подходящ момент, когато можете да успеете в работата си, без да губите сила, а в личните взаимоотношения много неща се развиват сами, ако не се намесите по никакъв начин.

Източник:  horo.mail.ru

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular

Събор на св. архангел Гавриил. Преп. Стефан Саваит

Днес църквата споменава чудесата, направени от св. архангел Гавриил - един от седемте най-близки до Бога серафими и известител на Божите тайни.

Хороскоп за 13 юли

Овен Tрябва да сте крайно внимателни в работата. Има голяма вероятност за неуспехи, а и за досадни грешки, към...

Burgas International Film Festival’2020 предлага и детска програма

Тазгодишното издание на Burgas International Film Festival предлага интересна програма и за деца. В нея са включени анимационни филми, предназначени за момчета...

18-ият София Филм Фест на брега се завръща през октомври

18-ото издание на София Филм Фест на брега ще се проведе от 1 до 9 октомври 2020 в Бургас. Това съобщиха организаторите...