понеделник, юли 13, 2020
Начало Водещи новини Нека парите потекат, или как да привлечем богатство през Новата година

Нека парите потекат, или как да привлечем богатство през Новата година

В новогодишната нощ всички имат голямо разнообразие от желания, а астролозите дават съвети как да се уверят, че едно желание определено се изпълнява. Има и различни народни знаци, които ще помогнат през новата година да получите това, което искате. Една от тези поличби се нарича парична „закваска“.

За да имате пари в джобовете си през следващата година, трябва да поставите банкнота в десния джоб на новогодишното си облекло. Освен това, както отбелязват различни експерти, банкнотата трябва да е голяма, не много стара, цяла и да не е набръчкана.

Експертите се шегуват, че благодарение на този трик можете да има два положителни момента. Първият е, че за новата година ще имате “ закваска „, която ще остане непокътната след празнуването на Новата година. И вторият, че банкнотите имат привлекателна енергия за други пари.

Експертите по биоенергия изтъкват, че популярната поличба има съвсем логични обяснения. От гледна точка на материалистичното разбиране банкнотата е хартия със специални защитни знаци, която съдържа много силна енергия. Законът за запазване и привличане в този случай трябва да работи в полза на собственика на банкнотата.

Колкото по-голяма е банкнотата – толкова повече енергия ще бъде в джоба ви в новогодишната нощ, което ще допринесе за финансовия успех през следващата година. Също така в джоба си можете да поставите няколко големи купюри.

Източник: styler.rbc.ua

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular

Събор на св. архангел Гавриил. Преп. Стефан Саваит

Днес църквата споменава чудесата, направени от св. архангел Гавриил - един от седемте най-близки до Бога серафими и известител на Божите тайни.

Хороскоп за 13 юли

Овен Tрябва да сте крайно внимателни в работата. Има голяма вероятност за неуспехи, а и за досадни грешки, към...

Burgas International Film Festival’2020 предлага и детска програма

Тазгодишното издание на Burgas International Film Festival предлага интересна програма и за деца. В нея са включени анимационни филми, предназначени за момчета...

18-ият София Филм Фест на брега се завръща през октомври

18-ото издание на София Филм Фест на брега ще се проведе от 1 до 9 октомври 2020 в Бургас. Това съобщиха организаторите...