петък, септември 11, 2020
Начало Водещи новини Тази събота: Танцова школа "Естрела" с уникално коледно шоу

Тази събота: Танцова школа „Естрела“ с уникално коледно шоу

Остават броени часове до началото на коледния спектакъл на танцова школа ЕSTRELLA, в който ще участват всички ученици на школата. Над 100 деца от школата на бургаския хореограф Олга Димитрова ще се качат на сцената на бургаската опера, за да представят най-новите си хореографии.

Публиката ще има възможност да види уникален танцово-акробатичен спектакъл с много светлинни ефекти. За първи път ще бъде представена нова продукция, в която заедно на сцената ще се качат три групи на школата.

В хореографията едновременно ще участват 56 танцьора и ще сътворят с телата си истинска „Огнена стихия”. Сред гостите ще видите възпитаници на Светлана Ермолова от „Вокалното студио №1” и на Кина Христова от „Народно читалище Пробуда-1880”.

Не пропускайте шанса да сте част от това събитие, призовават организаторите. Те са майстори на грандиозни спектакли. Разбира се, те са подготвили и много други изненади, но ще ги разберете само на 14 декември, от 19.00 ч, в зала Опера Бургас. Билети на касата на операта.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular

Теодор Ушев избра Бургас за снимки на първия български фантастичен филм-антиутопия

Едни от най-знаковите сцени ще бъдат заснети на Солниците и Пантеона Световноизвестният режисьор на анимационни филми Теодор Ушев избра...

Профилактични програми ще „борят“ затлъстяването и гръбначните изкривявания в бургаските детски градини и училища

Две общински профилактични програми ще започнат да се изпълняват от тази учебна година в детските градини и училищата в Бургас. Едната програма...

Бургаският клуб по подводен риболов „Черноморец“ отново е безапелационен шампион за 33-ти път

Бургаският клуб по подводен риболов "Черноморец" е безапелационният шампион в 52-то Държавно първенство`2020, което се проведе в акваторията на Несебър.

Еко викторина дава награди за познания в разделното събиране на отпадъци

Правилното и разделно събиране на отпадъците не само щади природата и заобикалящата ни среда, но сега дава възможност на всеки да получи...