вторник, юли 14, 2020
Начало Водещи новини Вече са ясни номинираните в първото издание на годишните награди на Фондация...

Вече са ясни номинираните в първото издание на годишните награди на Фондация „Евгений Мосинов“

Броени дни остават до официалната церемония по връчване на първите годишни награди на Фондация „Евгений Мосинов“. Отличия ще бъдат връчени на студенти с висок успех по право и финанси от пети курс. 

Фондацията ще връчи награди и на студенти за активно участие в национални и в общински състезания,  олимпиади и др. Интересното при тези номинации е, че ще бъдат излъчени призьори от Центъра по юридически науки, Центъра по икономически и управленски науки, от този по информационни технологии, както и от хуманитарния на БСУ. 

Освен студенти, по време на официалната церемония, ще бъдат наградени и деятели с принос към научната академичната дейност на университета, и не на последно място преподаватели от бургаския ВУЗ. 

Церемонията по награждаването ще се състои на 12.12.2019 г. от 18:30 ч. в атриума на БСУ.

Първите годишни награди на Фондация „Евгений Мосинов“  се организират съвместно с БСУ и са под патронажа на областния управител Вълчо Чолаков.

Фондация „Евгений Мосинов“ бе учредена в памет на адвокат Евгений Мосинов, който беше преподавател в Центъра по юридически науки и в Центъра по икономически и управленски науки на Бургаския свободен университет още от самото му създаване.

Фондацията е създадена да подпомага талантливи студенти. Тя ще насърчава и подпомага участието им в научни изяви, в обучителни семинари с представители на държавни, общински институции, с представители на съдебната власт, с неправителствени организации, с представители на академични общности и др. в областта на правото.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular

Днес „Горещ пясък“ ще свирят до Часовника, а утре Духовият оркестър на „Охлюва“

Обичаната поп-рок група "Горещ пясък" и общинският Духов оркестър ще свирят цяло за доброто настроение на Бургас и неговите гости. Изявите им...

„Джаз в Бургас“ ви очаква в петък със сцена под звездите

"Джаз в Бургас" се завръща с ново издание, което започва на 17 юли, петък, и великолепни артисти, включени в афиша. Фестивалът няма...

В Бургас откриха жива изложба с някои от най-красивите тропически пеперуди

От днес, 13 юли, до 23 август бургазлии и гостите на града са добре дошли да разгледат жива изложба с някои от...

Френският фестивал „TOUS COURTS” гостува в Бургас с кино блок за скейт културата

Кино блок, включващ три интересни прожекции за суб културата, ще бъде представен на Международния филмов фестивал Бургас'2020. До петото издание на любимото кино събитие...