неделя, юни 14, 2020
Начало Водещи новини Бургаските корсари помогнаха за спечелване на „Сабята на Етрополски“

Бургаските корсари помогнаха за спечелване на „Сабята на Етрополски“

Кадетите на България спечелиха първото място в отборната надпревара на турнира „Сабята на Етрополски“ и поднесоха голямата изненада в зала „Асикс Арена“ в София. В борбата за златните медали се включиха 46 отбора от 14 държави. По пътя към първото място нашите отстраниха изключително силните тимове на Русия, Турция, Белгия и Великобритания. Във финала Тодор Стойчев, Георги Златаров, Ангел Вълков и Ивайло Александров се изправиха срещу Унгария, но отново показаха невероятна игра и под вещото ръководство на треньора Ивайло Воденов спечелиха златото с 45:43.

Георги Златаров и Ивайло Александров са възпитаници на фехтовален клуб „Корсар“ – Бургас.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular

Вижте лятното работно време на бургаските музеи

От 16 юни три от експозициите на Регионален исторически музей - Бургас - Археологическа, Етнографска и Природонаучна, ще работят без почивен ден....

Започва пръскане против комари в паркове, градини и биотопни зони на насекомите

От понеделник започва пръскане против комари в паркове, градини, комплекси, квартали и биотопни зони на територията на община Бургас.

Слави Томов представя творчеството на Жан Жьоне в Дома на писателя

Бургаският журналист Слави Томов продължава своя литературен проект, а в поредното му издание ще представи творчеството на Жан Жьоне.

Нощните заведения отварят на 15 юни

Дискотеките, баровете и нощните заведения ще отворят от 15 юни. След спешен разговор между бранша и премиера, здравният министър коригира заповедта си...