четвъртък, май 14, 2020
ОСТАНЕТЕ У ДОМА!

Самотни, трудноподвижни възрастни хора от Бургас, които се нуждаят от доставка на храна и лекарства, могат да потърсят помощ на телефони: 0884 46 91 30, 0885 98 56 93 и 0882 129 664
Начало Водещи новини Мисис Бургас 2019 ще представя България на международен конкурс в зимната ски...

Мисис Бургас 2019 ще представя България на международен конкурс в зимната ски столица на Балканите

Провъзгласената за най-красивата омъжена бургазлийки за 2019г Мариана Атертон, ще има възможността да представя България в 10-тото юбилейно издание на престижния международен конкурс за омъжени дами „Мисис Планет“.

Събитието ще се проведе в зимната ски столица на Балканите Банско., а организатор е Агенция „Интерсаунд“ с партньорството на Община Банско.

Успешната бургазлийка е дипломиран бакалавар по приложна математика, завършила е и магистратура в елитния Технически немски университет в Мюнхен с отличие. В момента сучетава грижите за семейсвото и малката си дъщеря с развиването на успешен туристически бизнес, свързан с екзотични дестинации.

Във форума Мариана ще бори конкуренция с дами от Европа, Азия, Латинска Америка и Африка.

Наситена едноседмична програма предшества финала: разглеждане на региона и забележителностите му , както и конференции, свързани с реализацията на жената в съвременния свят, фешън шоу и интервю с международното жури.

Финалът на конкурса ще протече в няколко тура:

Вълнуващо начало на конкурса с парад на нациите, където всяка участничка, облечена в национален костюм, представя себе си и своята страна на фона на националния флаг. В него нашенката ще дефилира в специално изработена за нея рокля от дизайнерката Мариета Славчева, съчетаваща актуални народни мотиви.

Второто дефиле е свързано с екологичната мисия на конкурса „Зелена планета“. Атрактивно шоу на таланта изненадва с невероятни певици, танцьорки, художнички – всяка по своему различна и интересна.

За финал и награждаване участничките се появяват в страхотни вечерни тоалети на дизайнери от своите държави. За безупречнта си визия в този тур, Мисис Бургас 2019 се довери на изцяло на бургаската дизайнерка Мария Диомова.

„Мисис Планет“ е един международен форум, който събира омъжени дами от цял свят с идеята за приятелство и представяне на световната култура и допринася за популяризирането на България като туристическа дестинация.Финалът ще бъде на 7 ноември в Посетителски информационен център от 18:00 часа.


ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular

Започва втори етап на бургаския проект „Първокласно начало“

 Още 92 класни стаи в общо 33 учебни заведения ще бъдат реновирани След отличните резултати от проекта "Първокласно начало"...

Археологическият и Историческият музей отварят врати

След като в Бургас вече са достъпни Природонаучната и Етнографската експозиция на Регионален исторически музей - Бургас, от утре, 15.05.2020 г., Археологическият...

„Богориди“ отново разцъфна

Днес започна окачването на висящите саксии по осветителните стълбове на "Богориди". Това я превръща всяка година в една от най-цветните и красиви...

Утре обявяват кои са младите творци – призьори в литературния конкурс „Петя Дубарова“

На 15 май приключва последният етап от националния литературен конкурс "Петя Дубарова", в който на тържествена церемония в зала "Петя Дубарова" на...