сряда, юни 16, 2021
Начало българия Конкурсът „Мис Сливен“ събира на едно място куп известни личности

Конкурсът „Мис Сливен“ събира на едно място куп известни личности

Бляскавото събитие ще се проведе утре при вход свободен

Остават броени часове до най-очакваното събитие, което ще впечатли с грация и красота граждани и гости на град Сливен. Това е конкурсът „Мис Сливен“, който ще стартира утре от 19:30 часа в едноименната зала в града.

В журито на конкураса влизат топ лица като вице Мис България 2016 и Мис Интернешанъл Туризъм 2017 Рени Радева, дизайнерите Стоян Радичев и Гергана Апостолова, Уриел Боеро от винарска избра „Едоардо Миролио“,  носителката на титлата за най-красива бургазлийка  „Кралица на Бургас“ Михаелла Едрева и Мисис България 2018 Станислава Андреева и др.    

В ролята на водещи на бляскавото събитие ще влязат певицата Боряна Баташова и популярният бургаски журналист Красимир Калудов. За доброто настроение на гостите между отделните турове на конкурса ще се погрижат хаус вокалистката Нелита и оперният феномен Веселина Тодорова. 

Очаква се единадесетте участнички да впечатлят журито с красота,  интелект и с невероятно сценично присъствие – те ще се изявят с народни носии, коктейлните роли на Киара Фешън и дизайнерските тоалети на Стоян Радичев.  

Конкурсът „Мис Сливен“ е част от националната надпревара за Мис България! 

Входът за граждани и гости на града е свободен.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular