понеделник, август 15, 2022
НачалоВодещи новиниОще две компании инвестират в Бургас

Още две компании инвестират в Бургас

Пореден инвеститор стартира изграждане на нова база в Индустриален и логистичен парк – Бургас. Това е дружество „Би Ес Ем Балкан Сървис Мениджмънт“ ЕООД, част от групата „Мак Порт Интернешънъл“, която е базирана в Австрия. То предлага обслужване, ремонт и всякакво техническо съдействие на машини с марката Либхер – от Maritime дивизията на немския бранд. Цялостните решения в специализирани услуги са успели да наложат дружеството като подходящ и надежден партньор за компаниите в сектора. Очакванията са строително-монтажните работи да приключат в срок около 12 месеца.

Тази седмица друг чуждестранен инвеститор сключи договор за покупка на имот в Индустриален и логистичен парк – Бургас. Името на дружеството е „СИЗА Дженерал Трейдинг енд Контрактинг“ ЕООД. Закупеният от него имот е с размер 5,5 декара. Компанията ще изгради модерно производство за изработка и реформиране на въздуховоди с поточна линия и сглобяване на климатични инсталации.

* В двете снимки ще видите как изглежда Индустриален и логистичен парк – Бургас днес, и как изглеждаше преди 6 години, когато беше блато и сметище.

5b844d6678621ae62fdd8964a6dc1f1d

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular