понеделник, август 15, 2022
НачалоВодещи новиниНад 160 учители от цялата страна ще представят добри практики за въвеждане...

Над 160 учители от цялата страна ще представят добри практики за въвеждане на иновации в обучението

Започна 10-то Юбилейно издание на образователния форум „Иновации в обучението и познавателното развитие“, чиито домакин е Бургас. В следващите три дни /21-23 август/ в Културен център „Морско казино“ над 160 лектори от цялата страна и от чужбина ще представят идеи и добри световни практики за въвеждане на иновативни методи и технологии в детските градини и в училищата.

Целта на форума е преподаватели, учители и директори от всички нива на образователната система да обсъдят най-новите и модерни тенденции в учебния процес.

Първата лекция изнесе проф. Румяна Папанчева – председател на СНЦ „Образование и технологии и преподавател в Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ и бе свързана с въпроса как да се стимулират децата в училище от пасивни слушатели да се превърнат в активни участници на образователния процес.

Гости на образователния семинар бяха проф. Магдалена Миткова – ректор на Университет „Проф. д-р Асен Златаров“, проф. Сотир Сотиров – зам.-ректори на университета, проф. Евелина Динева – зам.-ректор на Бургаския свободен университет, Теодора Върбанова – специалист решения за образованието на Microsoft за Централна и Източна Европа.

Събитието се организира от СНЦ „Образование и технологии“, с подкрепата на Община Бургас, Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ и Бургаския свободен университет.

Още снимки

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular