сряда, януари 13, 2021
Начало Водещи новини ВСИЧКИ бургаски първолаци ще влязат в ремонтирани и модерно оборудвани класни стаи

ВСИЧКИ бургаски първолаци ще влязат в ремонтирани и модерно оборудвани класни стаи

По проекта „Първокласно начало“ започна повсеместен ремонт на класните стаи в Бургас, които наесен ще посрещат първолаци. Това се случва във всички училища на територията на общината – от най-голямото градско до най-малкото селско.

Пълна промяна ще претърпят 100 класни стаи. В тях ще има антибактериални настилки, лед осветление, нови шкафчета, нови единични чинове (с опция да се конфигурират по различен начин), нови интерактивни дъски, които могат да се комбинирани с електронни учебници и електронен дневник.

„Проектът „Първокласно начало“ има и друго измерение, освен материалното, което е също толкова важно. С него въвеждаме нови форми на работа в първи клас, съчетаващи най-доброто от българския и опита на други европейски държави в образованието“, каза кметът Димитър Николов.

За тази цел по-рано през годината Община Бургас организира и проведе обучения на десетки учители за работа с нови технологии и нови методики за обучение.

На снимките виждате как изглеждат днес класните стаи за първолаците в ОУ „Любен Каравелов“ и как ще изглеждат след ремонта.

Още снимки

2 КОМЕНТАРИ

  1. Благодаря Ви, мили млади хора, че сте качили моя снимка във Вашия сайт… Снимка на морето!

  2. Поздравления! Никога не е правено толкова за моя любим Бургас! Във всяко отношение!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular