сряда, май 13, 2020
ОСТАНЕТЕ У ДОМА!

Самотни, трудноподвижни възрастни хора от Бургас, които се нуждаят от доставка на храна и лекарства, могат да потърсят помощ на телефони: 0884 46 91 30, 0885 98 56 93 и 0882 129 664
Начало Денят Ето коя е мечтаната жена...

Ето коя е мечтаната жена…

Искате ли да знаете коя е наградена от звездите със званието „Най-добрата жена на света“? Прочетете нашия забавен хороскоп и не ни се сърдете, приемете написаното с усмивка!

12-то място – Скорпион Невероятно привлекателна, феерична, интелигентна и удивително красива, дамата Скорпион се смята за най-лошата съпруга на света. Защото да се ожените за нея, е все едно да се заробите. Разбира се, да служите на такава прекрасна дама е почетно звание, но има един проблем: докато привиквате с нейния сложен характер и се учите да избягвате внезапните удари, ще няма да се сдобиете с нищо хубаво.

11-то място – Риби Да се ожените за дама Риби, е все едно да си вземете котка: ползата е същата. Рибите са неземни и привлекателни същества. Ако случайно избраницата ви е в добро настроение, ще бъде възможно да я вземете на ръце и да я погалите. Може би дори малко ще помърка. Истинска въпросителна е какво кара мъжете да изпадат във фанатична зависимост от този знак на зодиака.

10-то място – Лъв Жената Лъв е като скъпа витрина – тя има най-красивите бижута, най-скъпия автомобил, изобщо всичко най-хубаво. Ако дамата няма диаманти на всяко ухо, както и няколко карата на безименния пръст – считайте се за мъртъв, тъй като ще се озовете под тежката ѝ лапа. А още по-ужасно е, че е необратимо. В този смисъл, развод с лъвица, би бил мисия невъзможна: на теория, разбира се – да, но на практика всички други жени след нея биха изглеждали като бледи копия.

9-то място – Стрелец „Жената-сатана“ предупреждава, че от съпруга си не иска нищо друго, освен безсмъртната му душа, но все пак да бъде така добър и да я предостави за пожизнена употреба. Не че дамата Стрелец е заинтересована какво се случва в тази душа, но просто се нуждае от гаранция за бъдещето. А общото бъдеще с нея изглежда така: каквото тя каже – това и ще стане. Винаги. В противен случай ще горите вечно в ада. Вечно!

8-мо място – Близнаци Дамата Близнаци е опасна жена. Има жени, до които мъжът се вижда като прекрасен герой и такива, до които се чувства като неудачник. Жена като нея много добре знае какъв е той всъщност и да се преструва е безполезно – жената Близнак вижда истинската му същност, храни собственоръчно чуждото вътрешно чудовище, живеещо в мъжа, за да го почеше зад ушите и да го сложи на дивана. Проблемът е, че в действителност много малко хора желаят да се запознат толкова отблизо с малкото чудовище у себе си.

7-мо място – Овен Всеки знае, че да живееш с жена Овен, е все едно да седиш на вулкан, но малко мъже наистина разбират защо си струва да се подлагат на такъв риск. Да, ние знаем, че пламенният темперамент на дамата Овен може да разтопи всеки, да го остави малко да си почине, а след това да го закали и да получи като резултат нещо красиво и полезно. Именно това прави мъжете така доволни. А всеки, който недоволства… отива за претопяване.

6-то място – Везни Да се ожениш за жена Везни, погледнато от всички страни е изгодно начинание. На първо място тя е истинската жена-мечта за всеки мъж: мека, нежна, прекрасна и отстъпчива млада дама, макар и донякъде нервна домакиня, изкусна кулинарка, умна, красива и секси. Но само в онези дни, когато Везните са склонни да бъдат добри. Което, честно казано, не се случва често. През останалото време те се отдават на истерии, скандали, плач и ядене на мозъците на другите като с чаена лъжичка.

5-то място – Дева В топ пет на най-добрите съпруги е Девата – не толкова съпруга, колкото най-добър приятел и съюзник. Девата е убедена, че мъжът и жената не трябва да се съзерцават един друг, а да гледат в една и съща посока. Но точно в тази посока, която каже Девата. Така че, да бъдеш неин съпруг от една страна е изключително полезно – това е като да бъдеш алфа-мъж във вълче стадо: лидерът, разбира се, не си ти, а вълчицата, но статусът формално си е твой. Ако не си, разбира се, овца във вълча кожа. Ако проницателната Дева види пръстена и не каже веднага „да“, а заяви, че „трябва да помисли“ – ти все пак си овца. Тогава бягай, бягай бързо!

4-то място – Телец Почетното четвърто място отива при жената Телец – за нея си струва да се ожениш, ако си веселяк и бохем. Тъй като дамата Телец има дар да превръща всеки нехранимайко в успешен човек, но радостта се губи някъде. Така че, оженете се за нея единствено, ако смятате летящата към главата ви чиния за много забавна.

3-то място – Козирог В челната тройка попадат жените Козирози – лидерки, които знаят рецептата за семейно щастие. Елементарно, драги Уотсън! Идеалният мъж трябва да се ожени за перфектната жена, другояче не може. Омъжените Козирози се ръководят от здравия разум и правят трезви изчисления, а не разчитат на някаква полумитична любов. И живеят с перфектния си съпруг в любов и хармония, докато смъртта ги раздели.

2-ро място – Водолей Почетното второ място отива при дамите Водолей и то само защото не обичат да бъдат първи. Съпругата Водолей е почти митична жена, героиня на мъжките мечти: вечно млада, винаги прекрасна, защото нейният темперамент не е подвластен на времето. Проблемът е само един: трябва да изтъркате поне седем чифта железни ботуши, докато ходите след нея, умолявaйки я: „Омъжи се за мен!“…

1-во място – Рак Дамата Рак не може лесно да бъде убедена да се омъжи, но ако успеете, тя ще засияе в целия си блясък: тя е и умна, и красива, и прекрасна домакиня. Идеално поддържа дома, перфектно отглежда децата, обича да общува с роднините и приятелите на съпруга си. Такива дами винаги подкрепят любимия, винаги му угаждат. Тъй като семейството е най-важното според нея! Но ако някой се отнася небрежно към семейните си задължения, тя го хваща със стоманените си нокти и няма мърдане. Тогава е твърде възможно той да съжали, че не се е оженил за някоя Скорпионка.

Blitz.bg

1 коментар

  1. За скорпионите не е вярно, Аз съм скорпионка и нищо вярно не видях за себе си, а съм вече на възраст, за да лъжа и себе си, и вас.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular

БулевАРТ открива новия си творчески сезон с музика на открито

С музика на открито бургаската инициатива БулевАРТ открива новия си творчески сезон. Днес от 16 часа на сцената до Часовника за вас...

Живата експозиция „ЗаРибяващо” в КЦ „Морско казино” и графиките на Антал Ревес в Галерия „Георги Баев” ви очакват

Една от  най-атрактивните изложби, която може да се види в Бургас,  живата експозиция "ЗаРибяващо" отваря врати за посетители от 14 май /четвъртък/....

В Бургас създават правила за селскостопански работници, за да не внесат зараза от други населени места

Основна тема на днешното заседание на Общинския кризисен щаб в Бургас беше предстоящото начало на сезона за бране на череши, а после...

Известни личности подкрепиха инициатива даряваща НАДЕЖДА

Известни и обичани български личности се превърнаха в своеобразни посланици на четенето по време на пандемия и споделиха коя е книгата, която...