петък, май 15, 2020
ОСТАНЕТЕ У ДОМА!

Самотни, трудноподвижни възрастни хора от Бургас, които се нуждаят от доставка на храна и лекарства, могат да потърсят помощ на телефони: 0884 46 91 30, 0885 98 56 93 и 0882 129 664
Начало Водещи новини Национален турнир по стрийт фитнес стартира в събота на площадката на "Парк...

Национален турнир по стрийт фитнес стартира в събота на площадката на „Парк Арена ОЗК“

14-ият турнир от Националния шампионат на България по стрийт фитнес стартира на площадката на „Парк Арена ОЗК“ на 8 юни /събота/.

Началото е в 11:00 часа. Организатори са екипът на SPF Bulgaria и Street Workout Bulgaria, с подкрепата на Община Бургас.

Състезателите ще бъдат разпределени в групи мъже до 16 години и мъже над 16 години, а жените са без възрастово ограничение.

Победителите ще заслужат правото да се състезават на големия финал на 23 юни в София. Там ще се определи и състава на националния отбор за участие на Световното първенство в Москва.

Цвети Станева е световна вицешампионка за 2018 година, а Стефан Еротеев е бронзов медалист.

Дисциплината, в която ще се състезават участниците е фрийстайл. Рефери на атрактивната надпревара ще бъдат Денис Пламенов-динамични комбинации, Симеон Атанасов-статика и Ангел Доганов-динамика.

Записването и загрявката на състезателите ще започнат в 10:00 часа. Час по-късно е стартът.

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular

График за обработки против комари до края на месец май

Предлагаме на вашето внимание график с дните и местата, където до края на месеца Дезинфекционна станция - Бургас ще обработва зелени площи...

Строителният разчуства своите абитуриенти с онлайн-изпращане (Видео)

Гимназията по строителство в Бургас изпрати днес своите абитуриенти виртуално. По традиция, всяка година на този ден, гимназията изпраща зрелостниците с тържество...

Зоопарк Бургас има 24 нови обитатели

Зоопарк Бургас има 24 нови обитатели. Това са две индонезийски катерици, две шарени мутации на европейска катерица и двадесет чинчили.

В понеделник отново тръгва Т1

След анализ на пътникопотока през последните дни и в изпълнение препоръките на Националния оперативен щаб за осигуряване на физическа дистанция в обществените...