петък, септември 11, 2020
Начало Водещи новини Участвай в „Усети Бургас" и спечели награда

Участвай в „Усети Бургас“ и спечели награда

Предизвикателството „Усети Бургас“ продължава. Зимата си отиде, градът се раззеленява и става още по-красив. Вдъхновете се от пролетния Бургас и ни изпратете кратки видеа, запечатали вашата емоция и усещане за него.

В рамките на няколко минути покажете любимите си места в града. Видеата можете да изпращате като съобщение във ФБ страницата на инициативата: https://www.facebook.com/SenseOurCity/.

Има и награди! Авторите на първите изпратени видеа печелят безплатно посещение на един от следните туристически обекти: остров Света Анастасия, археологическия комплекс „Акве калиде“ или Авиомузей Бургас.

Наградата за първите петима е безплатно посещение на острова, като трима от тях вече са известни – Симеон Кирязов, Гергана Димова и Наско. Следващите петима ще разгледат безплатно „Акве калиде“, а участниците, класирали се в третата петица, ще имат възможността да посетят безплатно Авиомузей Бургас.

Бъди активен, #SenseOurCity! Очакваме да изпратите своите вдъхновяващи видеа, а ние ще се свържем с вас, за да ви обясним как можете да получите обещаните награди.

Още за инициативата:

https://www.burgas.bg/bg/news/details/1/37708

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Most Popular

„Братя Блецови” ООД инвестира 3 милиона лева и разкри 50 работни места в Бургас

"Братя Блецови" ООД е компания, която наскоро завърши изграждането на нова логистична база в Индустриален и логистичен парк - Бургас. Търговското дружество...

Бургас изпраща лятото с Фестивал на рибата и виното, откриването е довечера

Вкусни морски деликатеси, подбрани напитки и атрактивна програма ви очакват този уикенд в Бургас На 11, 12 и 13 септември...

Най-красивият бургаски подлез ще има и изрисувана 3D подова настилка

Атрактивно изрисуваният подлез, с визия на сюреалистично произведение на изкуството, привлече вниманието на бургазлии още преди официалното си откриване. Подлезът...

КАТ с нова спецоперация за безопасност по пътищата

От началото на септември до момента при транспортни произшествия по пътищата в страната са загинали 22 души. От днес...